Facebook Pixel Tρομερό: Τον «καθάρισε» ο Μελισσανίδης και παίρνει μεταγραφάρα - «Εμπλοκή» από Νότιγχαμ!
| 2018-12-11 22:40:00

Tρομερό: Τον «καθάρισε» ο Μελισσανίδης και παίρνει μεταγραφάρα - «Εμπλοκή» από Νότιγχαμ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Tρομερό: Τον «καθάρισε» ο Μελισσανίδης και παίρνει μεταγραφάρα - «Εμπλοκή» από Νότιγχαμ!

Ετοιμάζεται για το μεγάλo κόλπο. Τι σχέση έχει ο... Μαρινάκης;

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμα ώστε να έχουμε και επίσημα εξελίξεις με τους τρεις «κομμένους» της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και επειδή τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι, γίνονται προσπάθειες για να αποχωρήσουν τον Γενάρη.

Ο Αντρέ Σιμόες δέχεται πιέσεις για να κάνει αποδεκτή την πρόταση που έχει κάνει η Αλ Ουάχντα, ωστόσο ακόμα δεν έχει… ψηθεί με το συμβόλαιο που του προτείνουν, ενώ κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τα λεφτά όμως είναι πολύ καλά για την ΑΕΚ, οι πληροφορίες αναφέρουν πάνω από 800.000 ευρώ και ο παίκτης «πρεσάρεται» για να πει το «ναι».

Σχετικά με τον Τάσο Μπακασέτα, με εξαίρεση κάποια σενάρια που τον… στέλνουν σε ελληνικές ομάδες, όπως για παράδειγμα στον Άρη, δεν υπάρχει κάποια νεότερη πληροφορία, με τον ίδιο και τον μάνατζέρ του να ψάχνονται για το εξωτερικό, ενώ την ίδια στιγμή εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Για τον Έλληνα αμυντικό, που λόγω των διαταραγμένων σχέσεων με τη διοίκηση της ΑΕΚ κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι μπορεί να φύγει ακόμα και ως ελεύθερος τον Γενάρη, εδώ και καιρό υπάρχει το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς.

Το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά από τις 30/11 και μάλιστα είχαμε μεταφέρει την έξτρα πληροφορία, πως ο νεαρός αμυντικός ενδέχεται να βρει χώρο στο ρόστερ λόγω της... Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο αγγλικός σύλλογος έχει δώσει δανεικό στους Σκοτσέζους τον νεαρό και πολύ καλό στόπερ, Τζόι Γουόραλ, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της Γλασκώβης και η πιθανή αποχώρησή του ανοίγει τον δρόμο στον άσο της Ένωσης.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και επαφή των δύο συλλόγων, ώστε να συζητήσουν το οικονομικό σκέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ για δύο κορυφαία ονόματα της ΑΕΚ - Αδιανόητο αυτό που έπαθαν - Πώς γίνεται;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags