Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Κι άλλο φοβερό «ντου» στην ΑΕΚ - «Εμπλοκή» Μαρινάκη με τον... φευγάτο!
| 2018-11-30 22:15:00

Απίστευτο: Κι άλλο φοβερό «ντου» στην ΑΕΚ - «Εμπλοκή» Μαρινάκη με τον... φευγάτο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτο: Κι άλλο φοβερό «ντου» στην ΑΕΚ - «Εμπλοκή» Μαρινάκη με τον... φευγάτο!

Καραμπόλα που αν δε δεις, δεν πιστεύεις. Κι όμως «παίζει»…

Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει την ηρεμία της μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες. Δεν είναι και λίγα άλλωστε, η ομάδα ηττήθηκε στο Αγρίνιο, στη συνέχεια διοίκηση και προπονητής «τελείωσε» τρεις παίκτες, ήρθαν και τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άγιαξ που αποβλήθηκε ξανά ο Λιβάγια και ολοκληρώθηκε το... κακό.

Το μέλλον των κομμένων

Όσον αφορά τους φευγάτους, ο Λαμπρόπουλος είναι ψηλά στη λίστα των Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ. Στους Σκωτσέζους αγωνίζεται ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη ένας πολύ καλός νεαρός στόπερ, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Αγγλίας. Ο λόγος για τον Τζο Γουόραλ, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της Γλασκώβης, οπότε ανοίγει ο δρόμος για τον αμυντικό της ΑΕΚ που πλέον είναι εκτός ομάδας.

Για τον Σιμόες γράφτηκε, ότι τον θέλει η Αλ Γουάντα από τα Εμιράτα. Κάτι τέτοιο όμως δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ καθώς στην ομάδα από το Άμπου Ντάμπι ψάχνονται για προπονητή, μετά την απόλυση του Ρουμάνου, Λαυρέντου Ρέγκεκαμπφ. Φαντάζει εξαιρετικά απίθανο μία ομάδα να κάνει σχεδιασμό για μεταγραφές, όταν δεν υπάρχει προπονητής.

Ο αντί-Τσιγκρίνσκι

Σχετικά με την περίπτωση Οικονόμου διέρρευσε η πρόθεση της ΑΕΚ να πληρώσει για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοφαιριστή. Η Ένωση διαπραγματεύεται την αγορά του παίκτη με ένα ποσό κοντά στις 700.000 Ευρώ ένα ποσό που φαντάζει αντιφατικό σε σχέση με τη σφιχτή οικονομική πολιτική που έχει χαράξει η διοίκηση. Πάντως φαίνεται ξεκάθαρα η επιθυμία της Ένωσης να κρατήσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό ως αντι-Τσιγκρίνσκι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2020 και είναι άγνωστο λόγω ηλικίας αν θα παραμείνει.

Την Παρασκευή γράφτηκε ένα σενάριο ότι ο Βλάνταν Ίβιτς επιθυμεί τον Γιώργο Γιακουμάκη στη Μακάμπι με τη μορφή δανεισμού. Το ενδιαφέρον της ομάδας του Ισραήλ ισχύει, το θέμα είναι πως σκέφτεται να πράξει η ΑΕΚ. Ο 23χρονος επιθετικός μπορεί να μην έχει χρόνο συμμετοχής, με τον Λιβάγια όμως να αποτελεί ωρολογιακή βόμβα εντός ομάδας, δεν αποκλείεται στον Δικέφαλο να μη θέλουν να κόψουν λύσεις για την επίθεση και μετά να ψάχνονται στην αγορά για αντικαταστάτη.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ είναι οι πρωτοβουλίες που αρχίζει να παίρνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά την αποχώρηση του Ματιάσεβιτς. Ο Λύμπε στοχεύει να εκμεταλλευτεί το κενό και να κερδίσει πόντους, σε μία προσπάθεια συσπείρωσης εντός του κιτρινόμαυρου στρατοπέδου. Ο ίδιος υποστηρίζει, ότι διαθέτει έτοιμη λίστα για οτιδήποτε ζητήσει η ομάδα. Οπότε αυτό που μένει είναι να δούμε τις εξελίξεις ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήνυμα-έκπληξη «τελειώνει» τον Μαρίνο - Θα κάνει την... τρέλα ο Τίγρης; - Top όνομα φεύγει... τσάμπα

To σενάριο της χρονιάς με ΠΑΟ και ΑΕΚ - Της «κλέβει» παικταρά; - Πόσα πρέπει να «σκάσει» ο... Παιρόζ


«Αποκάλυψη»-ΣΟΚ: «Τελειώνουν» άλλοι τρεις από ΑΕΚ - Τους έβγαλαν στη φόρα, κανείς δεν πήρε χαμπάρι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags