Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριος Σιαμπάνης: Έτσι «κλέβει» την ταλεντάρα από τον ΠΑΟΚ
| 2018-12-15 11:00:00

Έξυπνη βόμβα στον ΠΑΟ: Έτσι «κλέβει» την ταλεντάρα από κορυφαία ομάδα της Superleague!

του Νίκου Στεργίου
Έξυπνη βόμβα στον ΠΑΟ: Έτσι «κλέβει» την ταλεντάρα από κορυφαία ομάδα της Superleague!

Γκαζώνει ο Νταμπίζας, ψήνεται ο παίκτης. Πώς θα γίνει το deal;

Παναθηναϊκός - Μάριος Σιαμπάνης: Από το sportdog διαβάσατε προ ημερών για την αναζοπύρωση του σοβαρού ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Μάριο Σιαμπάνη. Εκτοτε, η σχετική πληροφορία επιβεβαιώθηκε ρεπορταζιακά, αφού άπαντες συντάχθηκαν με την αρχική ενημέρωση του «σκύλου», επισημαίνοντας πως αν και εφόσον βοηθήσουν τα δεδομένα (και του Παναθηναϊκού και του στάτους του νεαρού τερματοφύλακα) θα γίνονταν σχετική κίνηση για την απόκτηση του.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog, τα πράγματα είναι σαφώς πιο προχωρημένα. Ο Παναθηναϊκός μέσω του Νίκου Νταμπίζα βρίσκεται στην… pole position για τον 19χρονο διεθνή με την εθνική Νέων πορτιέρε και αυτό ακριβώς οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν.

Πώς; Επικείται μια ακόμη συζήτηση της πλευράς Σιαμπάνη με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ως και τώρα, δεν προκύπτει διάθεση από τον 19χρονο τερματοφύλακα να επεκτείνει την παραμονή του στην Τούμπα. Ακόμη όμως και αν προκύψει κάτι τέτοιο, θα ζητηθεί από τον ΠΑΟΚ να παραχωρηθεί δανεικός (μίνιμουμ ως το τέλος της χρονιάς) προκειμένου να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που τόσο του έχει λείψει στην Τούμπα.

Και φυσικά, η προτίμηση του θα είναι ο Παναθηναϊκός. Ακόμη όμως και αν δεν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ (που με τα τωρινά δεδομένα είναι και το πιθανότερο), τότε θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την ελευθερία του και να μετακομίσει, άμεσα, στο «τριφύλλι». Διάθεση πάντως, ακόμη και να περιμένουν ως το καλοκαίρι (όταν και θα μείνει ελεύθερος ο Σιαμπάνης) έχουν στον Παναθηναϊκό, παρότι κάτι τέτοιο δεν θα λύσει το άμεσο πρόβλημα για κάλυψη του κενού που αφήνει ο τραυματισμός του Κότσαρη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Xαμός στο ΟΑΚΑ - Ξένος του ΠΑΟ έκανε χειρονομία στον κόσμο - Βίντεο που ανάβει φωτιές

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags