Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Για αυτό θα κερδίσει ο Δικέφαλος το πρωτάθλημα
| 2018-12-16 09:35:00

Ποιος Ολυμπιακός; Γι’ αυτό θα το σηκώσει ο ΠΑΟΚ - Να τι στέλνει την κούπα στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Ολυμπιακός; Γι’ αυτό θα το σηκώσει ο ΠΑΟΚ - Να τι στέλνει την κούπα στην Τούμπα!

Τα πράγματα είναι απλά και μιλάνε από μόνα τους. Για διάβασε...

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του ΠΑΟΚ δε θα ονειρευόταν τέτοιο ιδανικό ξεκίνημα σαν το φετινό στη Superleague από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά "πετάει" στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας επτά βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ατρόμητο και οκτώ από τον τρίτο Ολυμπιακό, όντας το απόλυτο φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή για την κατάκτησή του.

Τα κατορθώματα των Θεσσαλονικέων είναι εντυπωσιακά και συγκρίνονται με συλλόγους των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όπως η Γιουβέντους, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στον ΠΑΟΚ με τον παιχταρά - Έξαλλος ο Σαββίδης με Λουτσέσκου - «Γιατί δεν παίζει ο...»!

Μάλιστα, μεγάλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ συμπεριλαμβάνουν το όνομα του ΠΑΟΚ ανάμεσα στις ομάδες που ακόμα δεν έχουν ήττα στα πρωταθλήματά τους.
Συνολικά εφτά είναι οι ομάδες που δεν έχουν χάσει ακόμα, μετρώντας μόνο νίκες και ισοπαλίες. Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια στη Serie A και έχει 15 νίκες και μία ισοπαλία, αυτή με την Τζένοα.

Στην δεύτερη θέση φιγουράρει ο ΠΑΟΚ με δύο παιχνίδια λιγότερα και 12 νίκες και μία ισοπαλία, αυτή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ στην τρίτη είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Ερυθρός Αστέρας με δύο ισοπαλίες.

Τέλος, στη λίστα συναντάμε και την αήττητη στην Αγγλία, Λίβερπουλ, που έχει τρεις ισοπαλίες σε 16 αγώνες, όπως τρεις ισοπαλίες έχει και η Ντόρτμουντ στη Γερμανία και η Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags