Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πρόγραμμα-φωτιά για τους Πειραιώτες το 2019
| 2018-12-18 18:50:00

«Πονοκέφαλος» για Μαρτίνς - Εξέλιξη-φωτιά για τον Ολυμπιακό το 2019 - Τι θα κάνει ο Πορτογάλος

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
«Πονοκέφαλος» για Μαρτίνς - Εξέλιξη-φωτιά για τον Ολυμπιακό το 2019 - Τι θα κάνει ο Πορτογάλος

Χαμός στους Πειραιώτες, η... μπάλα στα χέρια του προπονητή τους.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα κυνηγά τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, από τον οποίο απέχει 8 βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς καλείται να ανταποκριθεί σε τρεις διοργανώσεις (μαζί με το Κύπελλο Ελλάδας) υποχρεώνει τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει ειδική διαχείριση του ρόστερ, ώστε οι Πειραιώτες να ανταπεξέλθουν και να παραμείνουν στη διεκδίκηση των στόχων τους.

Η Superleague ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πέντε πρώτων αγωνιστικών του δεύτερου γύρου, το οποίο επιβεβαίωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους ένα διάστημα… φωτιά, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 20ή αγωνιστική της Superleague στις 10 Φεβρουαρίου. Τέσσερις μέρες αργότερα (14/2) είναι προγραμματισμένο το πρώτο ματς για τη φάση των 32 του Europa League κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στον Πειραιά.

Την αμέσως επόμενη αγωνιστική (21η), ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ένα ντέρμπι, καθώς υποδέχεται την ΑΕΚ (λογικά στις 17 Φεβρουρίου, αν και η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα) και στη συνέχεια ταξιδεύει στο Κίεβο για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό στις 21 Φεβρουαρίου!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε, λοιπόν, πως ίσως ο Ολυμπιακός παίξει όλη τη φετινή σεζόν στο διάστημα 10-21 Φεβρουαρίου, με τέσσερις αναμετρήσεις… κόλαση και θεωρείται βέβαιο πως ο Μαρτίνς θα «στοχεύσει» στο να έχει τους παίκτες φρέσκους εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σαρώνουν» οι Αγγελόπουλοι για τον νέο Ολυμπιακό - Διπλό «μπαμ» από Ελλάδα - «Σφήνα» στην ΑΕΚ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags