Facebook Pixel ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: Φήμες για Σιμόες στον ΠΑΟΚ!
| 2018-12-22 18:35:00

Top ξένος άσος της ΑΕΚ ανάβει φωτιές - Στέλνει... μηνύματα σε άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Top ξένος άσος της ΑΕΚ ανάβει φωτιές - Στέλνει... μηνύματα σε άλλη κορυφαία ελληνική ομάδα!

"Ψάχνεται" για μεταγραφή που θα τρελάνει κόσμο. Λέτε;

ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: Από εκεί που ο Αντρέ Σιμόες θεωρούταν «κλεισμένος» από την Αλ Ουάχντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το θέμα δεν είχε την εξέλιξη που επιθυμεί η ΑΕΚ, αφού η υπόθεση έχει «παγώσει» τις τελευταίες μέρες.

Ο Πορτογάλος φαίνεται να μην τρελαίνεται με την προοπτική της ασιατικής ομάδας και οι μέρες περνούν δίχως εξελίξεις. Κάτι που σίγουρα προβληματίζει την Ένωση, μιας και ο Σιμόες μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος το 2019.

Ο Σιμόες έχει συνειδητοποιήσει ότι πολύ δύσκολα θα βρει τα χρήματα που ζητά από ευρωπαϊκή ομάδα, παρ΄ όλα αυτά εμφανίζεται διστακτικός στο να μετακομίσει στην Ασία.

Πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος άσος «ψάχνεται» ακόμα και για να συνεχίσει σε έτερη ελληνική ομάδα, με καλά ενημερωμένες πηγές να μεταφέρουν την πληροφορία ότι τις τελευταίες μέρες στέλνει… μηνύματα προς Τούμπα μετά τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ!

Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η εν λόγω προοπτική δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα. Αιτία είναι το γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν φέρεται να… τρελαίνεται με την περίπτωση του Σιμόες και θα προτιμούσε έναν μέσο με πιο επιθετικογενή χαρακτηριστικά, όπως αυτά του Βέρνμπλουμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι φέρνει τον χάφαρο ο Τίγρης - Ψήνεται φοβερή επιστροφή - Πότε έγινε η συμφωνία - Τρελαίνει κόσμο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags