Facebook Pixel Βασίλης Λαμπρόπουλος - ΑΕΚ: Σενάρια για «κλοπή» του Έλληνα άσου από Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ
| 2018-12-25 20:16:00

Χαμός με άσο της ΑΕΚ – Θέλουν να τον… κλέψουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Δεν είναι ο Σιμόες!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Χαμός με άσο της ΑΕΚ – Θέλουν να τον… κλέψουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Δεν είναι ο Σιμόες!

Πώς βγάζει τα κιτρινόμαυρα για τον… αντίπαλο;

Βασίλης Λαμπρόπουλος - ΑΕΚ: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ μετά την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να βάλει στον «πάγο» τον Έλληνα άσο μαζί με τους Τάσο Μπακασέτα και Αντρέ Σιμόες, καθώς οι τρεις παίκτες δεν τα βρήκαν με την Ένωση για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Για τον Λαμπρόπουλο έχουν αναπτυχθεί διάφορες φήμες τις τελευταίες μέρες, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα αντιστροφής του κλίματος για τον διεθνή αμυντικό, με ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση η προτεραιότητα του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Ο Λαμπρόπουλος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μείνει στον «πάγο» μέχρι το καλοκαίρι, γι’ αυτό και αναζητά την τύχη του στο εξωτερικό προκειμένου να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό. Ο 28χρονος άσος «ψάχνεται» σε χώρες όπως η Σκωτία, εξ’ ου και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρέιντζερς προς το πρόσωπό του.

Πάντως, στην «πιάτσα» ακούγονται διάφορα για τη συνέχεια της καριέρας του Λαμπρόπουλου. «Ψυθιρίζεται» ότι ο διεθνής άσος έχει στο νου του την επιστροφή στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, όχι όμως για την ΑΕΚ. Αντιθέτως, κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα να επαναπατριστεί για λογαριασμού του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ, πληροφορία που σας έχει μεταφέρει το Sportdog από την πρώτη μέρα που «έσκασε» το θέμα με τους τρεις κομμένους της ΑΕΚ.

Η υπόθεση έχει ακόμα πολύ… ψωμί, ωστόσο τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι το θέμα του Λαμπρόπουλου δεν αποκλείεται να εξελιχθεί στο νέο «σίριαλ» με πρωταγωνιστές τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λεφτά με το... τσουβάλι στον ΠΑΟΚ - Το καλύτερο deal για τον παικταρά - Βροχή τα εκατ. στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags