Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Η Ίντερ παρακολουθεί στενά τον Έλληνα άσο
| 2019-01-02 09:46:00

Κι όμως ισχύει: Τεράστια ομάδα για πιτσιρικά του ΠΑΟ - Νέος Καραγκούνης - Πότε σκάει η βόμβα

του Νίκου Στεργίου
Κι όμως ισχύει: Τεράστια ομάδα για πιτσιρικά του ΠΑΟ - Νέος Καραγκούνης - Πότε σκάει η βόμβα

Δεν είναι σενάριο. Τους έχει τρελάνει. Διάβασε να μείνεις.

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Πρωτοχρονιάτικες δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Καραγκούνης σε ιταλικό site. Αφορμή, το φημολογούμενο τσεκάρισμα της Ίντερ στον Γιάννη Μπουζούκη. Ο «Κάρα», έχοντας φορέσει τη φανέλα των Μιλανέζων, δεν παρέκκλινε από την τρέχουσα φιλοσοφία και λογική όλων στον Παναθηναϊκό αναφορικά με την αξιοποίηση των νέων παιδιών και συγκεκριμένα, μιας και αυτός ήταν το επίκεντρο, στον 21χρονο μέσο: «Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αυτή την περίοδο πολλά νέα παιδιά. Ας αφήσουμε τον Μπουζούκη και τα άλλα παιδιά να εξελιχθούν και να αποκτήσουν πείρα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι καλός παίκτης, όπως όμως και άλλοι. Θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει και να γίνει στέλεχος της Εθνικής ομάδας», ήταν οι χαρακτηριστικές του δηλώσεις.

Πάνω ακριβώς και στη «γραμμή» που έχει υιοθετήσει και ο ίδιος ο Μπουζούκης, ο οποίος και το έχει δηλώσει και ισχύει: το τελευταίο που σκέφτεται τη δεδομένη στιγμή είναι το εξωτερικό, πόσο μάλλον να παρασυρθεί από τη σεναριολογία που θέλει  μια ομάδα του ειδικού βάρους της Ιντερ να τον παρακολουθεί. Και αυτό, παρότι δεν είναι… σεναριολογία! Το συγκεκριμένο τσεκάρισμα πραγματοποιείται, γίνεται σχεδόν σε μόνιμη βάση εκ μέρους των «νερατζούρι», οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει τον διεθνή με την εθνική Ελπίδων μέσο και τον περνάνε -κυριολεκτικά- από κόσκινο.

Η αλήθεια είναι πως και οι άνθρωποι των Μιλανέζων δεν θεωρούν τον Μπουζούκη ακόμη έτοιμο για τέτοιο επίπεδο, σε κάθε περίπτωση όμως εκτιμούν πως είναι  μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εξελίξιμη υπόθεση νεαρού ποδοσφαιριστή, που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα (ποδοσφαιρικά) χαρακτηριστικά που σε κάποια χρόνια και με τα σωστά βήματα προόδου, βελτίωσης, δουλειάς και εξέλιξης μπορούν να τον μετατρέψουν σε «υλικό» κατάλληλο για να μετουσιωθεί το τσεκάρισμα σε κάτι (πολύ) περισσότερο.

Προς το παρόν όμως, πέραν του δεδομένου του τσεκαρίσματος, δεν υπάρχει και δεν προβλέπεται να υπάρξει κάτι. Και αυτό είναι κάτι που συνομολογούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές: ο Μπουζούκης, απερίσπαστος, θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, με στόχο -όπως άλλωστε επισήμανε και ο Καραγκούνης- την ποδοσφαιρική του εξέλιξη και ωρίμανση. Όταν αυτές είναι απτές στο γήπεδο, τότε ναι, συζητάμε για κάτι (και πολλά ενδεχομένως) περισσότερο…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags