Facebook Pixel ΑΕΚ – Νέα Φιλαδέλφεια: Επιστρέφει και στέλνει μήνυμα
| 2019-01-03 12:03:00

Μήνυμα επιστροφής και εδραίωσης από την ΑΕΚ – Φοβερή κίνηση που λέει πολλά

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Μήνυμα επιστροφής και εδραίωσης από την ΑΕΚ – Φοβερή κίνηση που λέει πολλά

Τί θα κάνουν στην Ένωση;

ΑΕΚ – Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από τον Ιούλιο του 2017 η Αγιά Σοφιά άρχισε να ανοικοδομείται και αυτήν τη στιγμή στο εργοτάξιο μπορεί να δει κανείς να ανυψώνεται ο φέρων οργανισμός του γηπέδου, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο το 2020.

Η Ένωση πέρασε πολλά μέχρι να ξεκινήσει να χτίζει το σπίτι της. Δέχτηκε πόλεμο, ιδιαίτερα από την τοπική δημοτική αρχή, η οποία εν τέλει τον έχασε και το πλήρωσε με πολλές απώλειες κυρίως σε δημοτικότητα.

Η ΑΕΚ επιστρέφει λοιπόν στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρωί της Κυριακής ετοιμάζει ένα ακόμα μήνυμα, το οποίο δηλώνει την επανεδραίωσή της στον φυσικό της χώρο, αυτόν που οι οπαδοί της αποκαλούν «άγια χώματα», επειδή αποτέλεσε μέρος που υποδέχτηκε πρόσφυγες μετά την ανταλλαγή πληθυσμών.

Ανήμερα των Θεοφανείων, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ θα παραστεί στην τελετή Αγιασμού των υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα είναι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης. Το μυστήριο θα γίνει στις 11 το πρωί στην λίμνη του άλσους που συνορεύει με το υπό ανέγερση γήπεδο της ομάδας.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags