Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Τρομερές ατάκες Τσακαλέα για Πρίγιοβιτς και τον αντικαταστάτη του
| 2019-01-09 17:30:00

«"Έκραξαν" λόγω Πρίγιοβιτς - Τρελάθηκαν για Τρίπολη - Να τα "παστελώνει" - Φέρνει και χαφ»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«"Έκραξαν" λόγω Πρίγιοβιτς - Τρελάθηκαν για Τρίπολη - Να τα "παστελώνει" - Φέρνει και χαφ»

Φοβερή συνέντευξη του Αντώνη Τσακαλέα στο Sportdog.

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Την άποψη ότι η ήττα του ΠΑΟΚ από την Παναχαϊκή για το Κύπελλο έκανε περισσότερο αίσθηση λόγω του θέματος Πρίγιοβιτς εξέφρασε ο Αντώνης Τσακαλέας

Ο «ασπρόμαυρος» ρεπόρτερ μίλησε στο Sportdog για την εμφάνιση του Δικεφάλου στην Πάτρα, αλλά και το σοβαρό κενό που δημιουργεί στην επίθεση η απώλεια του Σέρβου γκολτζή. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον αντικαταστάτη του, αλλά και στο δύσκολο ματς στην Τρίπολη, για το οποίο, όπως υποστήριξε, κάποιοι μόχθησαν πολλοί να γίνει. 

Πού αποδίδεις την ήττα του ΠΑΟΚ στην Πάτρα;

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την "ασφάλεια" που νιώθει η μεγάλη ομάδα όταν παίζει με ομάδα μικρότερης κατηγορίας και έχει το δεύτερο ματς στην έδρα της. Το αν είναι σωστή ή λάθος η νοοτροπία του "έλα μωρέ, τη πρόκριση θα τη πάρουμε" είναι άλλη συζήτηση. Ακόμα και με την εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να είχε κάνει το 0-1 με τον Καρέλη νωρίς, και το 1-2 με την ευκαιρία που έχασε ο Λημνιός, τρία λεπτά πριν το γκολ του Λουμπαρδέα. Τότε, θα μιλούσαμε για "αποτελεσματικό ΠΑΟΚ παρά τη κακή του εικόνα". Η ήττα από την Παναχαϊκή σχολιάστηκε περισσότερο λόγω του μομέντουμ της αποχώρησης του Πρίγιοβιτς».

Αν παίξει στραβό αποτέλεσμα στην Τρίπολη η σχετική ασφάλεια που έχει ο ΠΑΟΚ λόγω της διαφοράς από τον δεύτερο μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς;

«Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι εκείνοι που περιμένουν στη γωνιά τον ΠΑΟΚ και τρίβουν τα χέρια τους με τη φυγή Πρίγιοβιτς, θα πανηγυρίσουν περισσότερο ένα στραβό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ από τη νίκη της ομάδας τους. Λογικό. Κάποιοι μόχθησαν για να πάει ο ΠΑΟΚ στη Τρίπολη τη Κυριακή, έδωσαν μεγάλο αγώνα. Αν όμως… παίξει θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στη Τρίπολη, να δω τι άλλο λαγό θα βγάλουν από το καπέλο τους».

Ποιος είναι ο ιδανικός αντί-Πριγιοβιτς για τον ΠΑΟΚ και ποιον πιστεύεις, ότι θα πάρει εν τέλει η ομάδα;

«Πριν δυο χρόνια, ο ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο του σκόρερ. Η μάλλον όχι τον έδωσε, αλλά ο παίκτης ζήτησε να φύγει, φέρνοντας καλά λεφτά για τα δεδομένα της απόκτησής του. Ο Γκάρι Ροντρίγκες έφυγε και με τα λεφτά του ο ΠΑΟΚ πήρε τον Πρίγιοβιτς. Που δεν ήταν εξτρέμ, αλλά έγινε πρώτο σκόρερ στη θέση του πρώτου σκόρερ. Ο ιδανικός αντι-Πρίγιοβιτς θα είναι αυτός που είτε θα βάλει άλλα δέκα γκολ ή θα μπορεί να βγάλει επτά γκολ και τρεις ασίστ. Αν βρει παίκτη που είναι και συμμετοχικός, τότε όλα θα είναι καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει την περίπτωση Μπεργκ, με μια σχετική "ασφάλεια" διότι έχει ετοιμάσει περιπτώσεις παικτών για τους οποίους θα κινηθεί αν "στραβώσει" κάτι με τον Σουηδό».

Μπορεί να αντέξει χωρίς να βρει αντικαταστάτη του Σέρβου;

«Κάποιος πρέπει να… παστελώνει. Και αν δε το κάνει στο βαθμό που έκανε ο Πρίγιοβιτς, θα πρέπει τα χαφ του να μπουν στο "παιχνίδι". Σε διαφορετική περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευτεί».

Θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη σε άλλες ζωτικές θέσεις, όπως στα χαφ;

«Πιστεύω πως θα αποκτηθεί ένα επιθετικός και ένας εσωτερικός μέσος, και στο τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα φανεί αν θα κινηθεί και σε άλλες θέσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκες-φωτιά για Μπεργκ από συμπαίκτη του: «Σε αυτή την κατάσταση είναι τώρα - Εγώ προτιμώ τον...»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags