Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Τι συμβαίνει με Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ
| 2019-01-09 18:55:00

Αντι-Πρίγιοβιτς από τη «λίστα» του... Ολυμπιακού - Έτσι θα τον φέρει - Μπονατίνι συν δύο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αντι-Πρίγιοβιτς από τη «λίστα» του... Ολυμπιακού - Έτσι θα τον φέρει - Μπονατίνι συν δύο

«Πανηγύρι» από τους μάνατζερ. Πώς «χτυπάει» ο Ιβάν. Hot όνομα ο...

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Όλα τριγύρω αλλάζουνε… Ισχύει και στις μεταγραφές. Τα ίδια, πάνω κάτω, ονόματα που πριν από ένα μήνα κυκλοφορούσαν στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού ως πιθανοί στόχοι του, τα ίδια, σιγά σιγά, ανακυκλώνονται και για την αναζήτηση του «αντί-Πρίγιοβιτς» στον ΠΑΟΚ. 

Λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως οι μάνατζερ που κάνουν τις συγκεκριμένες προτάσεις, δεν «βλέπουν» χρώματα και ομάδες, αλλά ανάγκες και συμφέροντα. Ο τελευταίος πάντως στη σχετική λίστα που πλέον, τις τελευταίες ώρες «παίζει» ως εξεταζόμενος από τους Κυπελλούχους Ελλάδας είναι ο Λεό Μπονατίνι, ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Γουλβς. 

Δεν έχει χρόνο συμμετοχής στους «λύκους», τελεί υπό παραχώρηση (με τη μορφή δανεισμού και καλοκαιρινής option αγοράς, μορφής deal που ολοένα κερδίζει έδαφος στους επιτελείς του ΠΑΟΚ), συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που στον ΠΑΟΚ αναζητούν, ενώ στα συν του συγκαταλέγεται το γεγονός πως είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. 

Το αρνητικό για τις όποιες πιθανότητες του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό είναι το γεγονός πως έχει «αγορά» στην Αγγλία, υπάρχουν αρκετές ομάδες στη Γηραιά Αλβιόνα που τον έχουν στις μεταγραφικές τους λίστες και σίγουρα  ο ανταγωνισμός για την υπογραφή του θα είναι μεγάλος.

Φαίνεται πάντως από την διαρροή του ονόματος του Μπονατίνι πως στον ΠΑΟΚ έχουν (αυτό έλειπε…) και άλλες λύσεις/επιλογές πέραν των προφανών που έχουν ανακυκλωθεί τις τελευταίες μέρες και είναι και δαπανηρές και μάλλον, η σχέση τιμής/ανταποδοτικότητας ίσως να μην είναι προς όφελος του club. Και σίγουρα, πέραν αυτής του Μπονατίνι, υπάρχουν και τουλάχιστον άλλες δύο ανάλογες περιπτώσεις… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «"Έκραξαν" λόγω Πρίγιοβιτς - Τρελάθηκαν για Τρίπολη - Να τα "παστελώνει" - Φέρνει και χαφ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags