Facebook Pixel Μάρκους Μπεργκ - ΠΑΟΚ: «Αυτός είναι ο καλύτερος αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς»
| 2019-01-11 18:50:00

Ατάκες... φωτιά: «Αυτός είναι ο ιδανικός για αντι-Πρίγιοβιτς - Δεν θέλει Κουλούρη ο ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά: «Αυτός είναι ο ιδανικός για αντι-Πρίγιοβιτς - Δεν θέλει Κουλούρη ο ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη που θα συζητηθεί για τη μεταγραφή του φορ.

Μάρκους Μπεργκ - ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95,5, φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ και ομοσπονδιακός προπονητής, Μιχάλης Ιορδανίδης, και μίλησε για τα δεδομένα που αλλάζουν με την πώληση του Πρίγιοβιτς, τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει, τον Μπεργκ, τον Κουλούρη αλλά και τον δύσκολο αγώνα με τον Αστέρα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το αν αλλάζουν τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα γιατί ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έκανε τη μισή ευκαιρία γκολ, εδώ και δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστούσε, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ξεκλείδωσε πολλά παιχνίδια και χρειαζόταν στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει ένα σέντερ φορ και να καλύψει την απουσία του».

Για το τι παίκτης χρειάζεται για τον αντικαταστήσει: «Μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ έχει τον Ακπόμ και τον Καρέλη. Από εκεί και πέρα ο Μπεργκ είναι πάρα πολύ καλή λύση, γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να βοηθήσει. Ο Μπεργκ αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς. Θέλω να δω τον Μπεργκ που έπαιζε παλιότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το αν φτάνει μόνο ο Μπεργκ ή μπορεί να έρθει και ο Κουλούρης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου, δεν χρειάζεται και δεύτερος. Μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και ο Ακπόμ και Καρέλης».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, αποδυναμωμένος ο ΠΑΟΚ μετά την φυγή του Πρίγιοβιτς. Ο Ακπόμ πρέπει να στηριχθεί, να πάρει 90λεπτα και μπορεί να γίνει ο νέος Πρίγιοβιτς. Είναι ψηλός, γρήγορος και αλτικός ποδοσφαιριστής».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά, το θεωρώ πως το πρωτάθλημα είναι πολύ κοντά στο να το πάρει. Ο κόσμος ανησυχεί γιατί έφυγε ένας πολύ καλός σέντερ φορ και πρέπει να αντικατασταθεί επάξια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags