Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Γυρίζει στην Τούμπα ο Έλληνας άσος - Είναι η «τρέλα» του Γιώργου
| 2019-01-14 12:30:00

«Κλείδωσε»: Γυρίζει στην Τούμπα Έλληνας άσος - Είναι η «τρέλα» του Γιώργου - Ασύλληπτο «άκυρο»

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κλείδωσε»: Γυρίζει στην Τούμπα Έλληνας άσος - Είναι η «τρέλα» του Γιώργου - Ασύλληπτο «άκυρο»

Κλείνει από τώρα το deal για το καλοκαίρι. «Όχι» σε εκατομμύρια.

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Τελικά, κάνει και… προτάσεις η Σαμπντόρια! Τόσες και τόσες φορές είχε εμπλακεί η ομάδα της Γένοβας σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, τόσες και τόσες φορές διαβάσαμε και ακούσαμε για επικείμενες προσφορές, ποτέ όμως δεν έγιναν πραγματικότητα. Ρωτήστε και τον Παναθηναϊκό που ακόμη περιμένουν από πέρυσι την πρόταση για τον Κουρμπέλη…

Όπως φαίνεται όμως, όταν υπάρχει ο κατάλληλος δίαυλος και όχι μόνο σε επίπεδο τα πάντα γίνονται. Ακόμη και να καταθέσουν οι «μπλουτσερτσιάτι» επίσημη πρόταση! Και έγινε, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να είναι το αντικείμενο του πόθου τους.

Όπως διέρρευσε λοιπόν χτες το βράδυ, οι Ασπρόμαυροι έλαβαν πρόταση για τον Ελληνα διεθνή αριστερό μπακ, πρόταση που άλλες πηγές την φέρνουν στο ύψος των 2,6 εκατ. ευρώ και άλλες στα 2,8, σίγουρα πάντως υψηλότερη από τα προ εβδομάδων 2,2 που προσέφερε η Ρεν.

Δελεαστικότατες όλες αν μη τι άλλο, μην ξεχνάμε πως μιλάμε για προτάσεις εν ενεργεία παίκτη που αγωνίζεται στον Ατρόμητο, όχι στον (πρωτοπόρο) Δικέφαλο, στον «δικέφαλο του Βορρά» όμως παρότι στα τέλη Νοεμβρίου αμφιταλαντεύονταν για το τι θα γίνει σε περίπτωση που το (γνωστό στα εσωτερικά της ομάδας) ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη μετουσιώνονταν σε προσφορές, εν τέλει… άκυρα!

Ετσι, μετά την άρνηση της πρότασης της Ρεν (είχε προηγηθεί μια ακόμη, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ,  η οποία όμως ήταν στα μισά χρήματα, λίγο περισσότερο από το 1 εκατ.), οι Ασπρόμαυροι ενημέρωσαν πως αρνήθηκαν και την πρόταση της Σαμπντόρια.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Σαββίδης, πριν την αλλαγή της χρονιάς, με διαδικτυακό του ποστάρισμα είχε «λοκάρει» στα… ασπρόμαυρα το μέλλον του Γιαννούλη, δίνοντας του ραντεβού επιστροφής και επανόδου στην Τούμπα το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και τελειώνει ο δανεισμός του. Και κατά πως φαίνεται, παρά τον (αξιόσεβαστο) χορό εκατομμυρίων στα πόδια του Ελληνα μπακ, ο Δικέφαλος εμμένει σε αυτό το… ραντεβού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο αυτό που έκανε πάλι ο Ουάρντα - Γι' αυτό τα τίναξε όλα - Οριστικό «τέλος» - Εκεί υπογράφει

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags