Facebook Pixel AEK - Tάσος Μπακασέτας: Αυτός είναι «μεταγραφάρα» - Μαγκιά Ουζουνίδη - Τινάζει την μπάνκα για... Αραούχο
| 2019-01-14 22:01:00

Αυτός είναι «μεταγραφάρα» - Μαγκιά Ουζουνίδη με τον «τελειωμένο» - Τινάζει την μπάνκα για... Αραούχο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτός είναι «μεταγραφάρα» - Μαγκιά Ουζουνίδη με τον «τελειωμένο» - Τινάζει την μπάνκα για... Αραούχο

Έκλεισε στόματα με τρομερή εμφάνιση. Θα τα... σκάσει τώρα ο Τίγρης;

AEK - Tάσος Μπακασέτας: Πραγματοποιώντας την καλύτερη της φετινή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο στα Γιάννινα, η Ένωση όχι μόνο επέστρεψε στις νίκες (είχαν προηγηθεί το 0-0 στη Λάρισα για το πρωτάθλημα και το 1-1 στα Χανιά με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο), αλλά σκόρπισε ξανά ενθουσιασμό στους οπαδούς της.

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή είχε τέσσερα γκολ και δύο δοκάρια σε 45 λεπτά και πραγματικά έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Κορυφαίος για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, προς έκπληξη των περισσοτέρων, ήταν ο Τάσος Μπακασέτας ο οποίος μέχρι και πριν από 10 ημέρες ήταν… τελειωμένος.

Ο Έλληνας άσος πήρε φανέλα βασικού και δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του που τον πίστεψε και τον χρησιμοποίησε μάλιστα στην αρχή του ματς σε ρόλο- έκπληξη, ως εσωτερικό χαφ δίπλα στον Μάνταλο σε σύστημα 3-5-2.

Ο «Μπάκα» ήταν εξαιρετικός, παρά την αγωνιστική του απραξία, είχε πολλά τρεξίματα για 69 λεπτά που αγωνίστηκε και μάλιστα έψαξε το γκολ, είχε ένα δοκάρι με τρομερή σουτ στο 19’, ενώ λίγο μετά τον έκοψε ο επόπτης με ανύπαρκτο οφσάιντ σε τετ α τετ.



Εξαιρετικός όμως ήταν και ο Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ κλασικού επιθετικού, ένα με κεφαλιά από κόρνερ στο 45’ και ένα πάλι με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Λιβάγια στο 45+2’.

Ο Αργεντινός που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση τον τελευταίο μήνα (είχε σκοράρει και στο Κύπελλο) από ματς σε ματς παρουσιάζεται καλύτερος και δείχνει ότι πλέον έχει… κολλήσει με την ομάδα, θυμίζοντας σε κάποιους τον Σέρχιο Αραούχο.

Γι’ αυτό λοιπόν και γίνονται σκέψεις στους διοικούντες της Ένωσης, ώστε να προχωρήσουν τις συζητήσεις με τη Ρόμα για την παραμονή του στο ρόστερ. Ο Πόνσε είναι δανεικός από τον ιταλικό σύλλογο και οι Κιτρινόμαυροι για να τον κρατήσουν στην Ελλάδα, θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τις ρήτρες που υπάρχουν για την αγορά του. Με 7 εκατ. ευρώ θα αγοράσουν τον Αργεντινό αφήνοντας ποσοστό μεταπώλησης 15% στους Ρωμαίους, ενώ με 6 εκατ. ευρώ αυτό το ποσοστό θα είναι διπλάσιο, δηλαδή 30%. Αν και αυτά τα νούμερα μπορεί να αλλάξουν μετά από διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags