Facebook Pixel AEK - Πέτρος Μάνταλος: «Έχασε» 8 εκατομμύρια - Όλα στον αέρα τώρα - Τι θα γίνει το καλοκαίρι
| 2019-01-18 11:52:00

Αδιανόητη εξέλιξη: «Έχασε» 8 εκατομμύρια η ΑΕΚ - Όλα στον αέρα τώρα - Τι θα γίνει το καλοκαίρι

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητη εξέλιξη: «Έχασε» 8 εκατομμύρια η ΑΕΚ - Όλα στον αέρα τώρα - Τι θα γίνει το καλοκαίρι

Το φυσάνε και δεν κρυώνει με τίποτα. Διάβασε τρελό παρασκήνιο.

AEK - Πέτρος Μάνταλος: Οι ευκαιρίες δεν πέφτουν από τον ουρανό. Ειδικά στις μεταγραφές. Το καλοκαίρι, η Ένωση είχε μια. Τουλάχιστον σε απόλυτους αριθμούς, η Γουέστ Μπρομ προσέφερε +8 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα άσο, με deal που προέβλεπε δανεισμό του αρχηγού της ομάδας και υποχρεωτική option αγοράς του (μαζί με διάφορα μπόνους).

Τότε, η ΑΕΚ αποφάσισε να μην ενδώσει, αρνούμενη να παραχωρήσει έναν από τους πλέον κομβικούς της ποδοσφαιριστές. Πλέον, όπως καταγράφεται σήμερα σε μερίδα του Τύπου, η τάση έχει αλλάξει και οι πρωταθλητές δεν είναι αρνητικοί σε ενδεχόμενο πώλησης του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Κάτι που το sportdog είχε αναλυτικά καταγράψει κάνοντας έναν συνολικό απολογισμό του ρόστερ της Ένωσης και κρίνοντας το στάτους του κάθε ενός ποδοσφαιριστή. Ο Πέτρος Μάνταλος λοιπόν είναι… βιτρινάτος. Χαρακτηριστικά έχει μεταφερθεί στον «σκύλο» πως σε περίπτωση -για παράδειγμα- πρότασης ανάλογης της καλοκαιρινής, η απάντηση θα είναι τελείως διαφορετική. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που και ο ίδιος ο διεθνής Ελληνας μέσος φέρεται να βλέπει την προοπτική της μετανάστευσης τελείως διαφορετικά.

Το πρόβλημα σε αυτό το σενάριο είναι πως τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Κακά τα ψέματα, η μέχρι τώρα σεζόν του παίκτη είναι μέτρια, με μερικές εκλάμψεις μόνο να δικαιολογούν και να προκαλούν ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον τουλάχιστον για ανάλογη πρόταση με την καλοκαιρινή της Γουέστ Μπρομ (η οποία δεν έχει έκτοτε εκδηλώσει σημάδια «ζωής» για τον Ελληνα μέσο).

Δύσκολα συνεπώς θα προκύψει το παραμικρό στο υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου, αφού -επαναλαμβάνουμε- στην Ένωση (αλλά και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ψάχνεται και μανατζερικά, κάτι που δείχνει και τη δική του διάθεση) δεν έχουν το παραμικρό δείγμα πως υπάρχει ομάδα που να έχει «λοκάρει» στον αρχηγό της. Προφανώς όμως ένα καλό ερώτημα είναι τι θα γίνει το καλοκαίρι και αν η τάση τουλάχιστον του «συζητάμε» διατηρηθεί ως τότε και φυσικά με τι αξιώσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Ο Βράνιες πήγε στο σπίτι της Γελένα για να κάνουν σεξ - Δείτε τι έγινε με τις κόρες της (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags