Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Αυτός «τρώει» Φεφτατζίδη - Τρελαίνει κόσμο ο Ομάρ - «Πανηγυρίζει» ο Σολδάνο
| 2019-01-19 19:15:00

Αυτός «τρώει» Φετφατζίδη - Τρελαίνει κόσμο το «τούρμπο» - Είναι εγγύηση - «Πανηγυρίζει» ο Σολδάνο

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός «τρώει» Φετφατζίδη - Τρελαίνει κόσμο το «τούρμπο» - Είναι εγγύηση - «Πανηγυρίζει» ο Σολδάνο

Έρχονται λεφτάρες στο λιμάνι. Δικαίωση Μαρτίνς. «Αόρατος» ο...

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Ένα πολύ δύσκολο και «χρυσό» τρίποντο πανηγύρισαν στα Γιάννινα οι Πειραιώτες, με το οποίο παρέμειναν στο κυνήγι του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε ένα σκληρό αντίπαλο.

Ο Πορτογάλος κόουτς προφανώς και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος για την απόδοση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος μετά από καιρό έκανε μία «γεμάτη» εμφάνιση, ενώ βρήκε και πάλι δίχτυα, σημειώνοντας με ωραία κεφαλιά το 2-1.

Μάλιστα, ο Έλληνας άσος πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του, καθώς την προηγούμενη φορά που είχε σκοράρει, ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Η... ανάσταση του Λαζάρου ωστόσο, μπερδεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση στα εξτρέμ, καθώς με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός ψάχνεται για ακόμα μία μεταγραφή στα «φτερά» και ότι ο Γιώργος Μασούρας ήρθε για να πάρει ευκαιρίες (ασχέτως αν έμεινε εκτός αποστολής στα Γιάννινα), αυτός που «περισσεύει» πλέον ξεκάθαρα είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο έμπειρος άσος δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του και εφόσον υπάρχουν άλλες λύσεις, στο λιμάνι δε θα ήταν αρνητικοί στην παραχώρησή του. Ήδη, άλλωστε, έχουν ακουστεί τα σχετικά σενάρια για τον δανεισμό του.

Εξάλλου, το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμάει τον πρώην άσο της ΑΕΚ αντί του «Φέτφα» φαίνεται πως τον δικαιώνει πολύ γρήγορα, από τη στιγμή που σήμερα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος «σφράγγισε» το σπουδαίο «διπλό».



Εκτός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όμως, εξαιρετικό ματς έκανε κόντρα στον ΠΑΣ και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος ανεπηρέαστος από τη φημολογία που υπάρχει γύρω από το όνομά του, έπαιξε με το… πόδι πατημένο στο γκάζι και έδειξε πραγματικά πως είναι ένας από τους κορυφαίους δεξιούς μπακ στην Ελλάδα. Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως, ο Νορβηγός άσος ανεβάζει τις μετοχές του και λογικό είναι να έρθουν νέες προτάσεις (αρκετών εκατομμυρίων), είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι. 

Στους διακριθέντες της αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται επίσης και ο Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος ήταν για μια ακόμα φορά εγγύηση για την άμυνα, με τις γρήγορες επιστροφές και τις επεμβάσεις του σε αρκετές φάσεις που οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, σε αντίθεση με τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος… βρήκε πάλι δίχτυα με αυτογκόλ, γεγονός που τον επηρέασε αρκετά στο υπόλοιπο παιχνίδι.

Αυτός, πάντως, που πρέπει να προβλημάτισε πάρα πολύ τον Πέδρο Μαρτίνς, ήταν ο Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός ήταν… αόρατος, βοήθησε ελάχιστα στην ανάπτυξη της ομάδας του, φάνηκε πολύ λίγο και δεν τον «ένιωσε» η άμυνα του ΠΑΣ. Προφανώς με τέτοιες εμφανίσεις επισπεύδει την είσοδο του Φράνκο Σολδάνο στα πλάνα του Ολυμπιακού, καθώς παρά τις νίκες, είναι φανερό πως λείπει ο κλασικός επιθετικός. Μόλις ο Αργεντινός είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί, θα πάρει δεδομένα και φανέλα βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Χαλασμός» στο λιμάνι - Νέα «μπαμ» - Ποιον «καθαρίζουν» - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags