Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Κλοπή» από top ελληνική ομάδα - Έγινε απίστευτο «ντου» - Γι' αυτό... ξέφυγε ο Σαββίδης
| 2019-01-19 21:10:00

«Κλοπή» Μπίσεσβαρ από top ελληνική ομάδα - Έγινε απίστευτο «ντου» - Γι' αυτό... ξέφυγε ο Σαββίδης

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κλοπή» Μπίσεσβαρ από top ελληνική ομάδα - Έγινε απίστευτο «ντου» - Γι' αυτό... ξέφυγε ο Σαββίδης

Τρελά λεφτά από... Αθήνα για τον Ολλανδό. Έτσι απάντησε ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Αίσιο τέλος για τον Δικέφαλο είχε τελικά το σήριαλ της ανανέωσης του Ολλανδού άσου, καθώς το Σάββατο ο Γιώργος Σαββίδης ανακοίνωσε μέσω Instagram την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μετά λοιπόν τους Πασχαλάκη και Κρέσπο, οι «ασπρόμαυροι» κράτησαν και τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, με τον οποίο υπήρχε αρχικά οικονομική διαφορά, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν ήθελαν να τον χάσουν και ο Ιβάν Σαββίδης τρέχοντας προσωπικά το θέμα τα τελευταία 24ώρα, κατάφερε να κλείσει άλλο ένα σημαντικό ζήτημα.

Η ανανέωση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πάντως, δεν ήταν εύκολη και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούσαν στην πιάτσα τον τελευταίο μήνα, πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση υπήρχε μπόλικο παρασκήνιο και μία… σφήνα που θα προκαλούσε μεγάλο ντόρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τον παίκτη λοιπόν, σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει, υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από κορυφαία ελληνική ομάδα, η οποία περίμενε στη γωνία κι εφόσον δεν τα έβρισκε με τον Δικέφαλο, θα του έδινε το συμβόλαιο που ζητούσε, ώστε να τον πείσει να κατέβει προς την Αθήνα.

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαίωσε εμμέσως και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος μετά τη φωτογραφία που ανέβασε μαζί με τον έμπειρο άσο και με την οποία έκανε γνωστή την παραμονή του στην Τούμπα, ανέβασε άλλη μία με… σαφέστατο μήνυμα σε φίλους και εχθρούς.

Σε αυτή δείχνει έναν οπαδό του ΠΑΟΚ να κάνει άσεμνη χειρονομία και σχολιάζει πως «αυτή είναι η αντίδρασή του όταν ακούει πως κάποιος άλλος στην Ελλάδα θέλει βασικό του παίκτη».

Ο Δικέφαλος φέρεται επομένως να πρόλαβε την... κλοπή, μιας και η συγκεκριμένη ομάδα ήταν έτοιμη, όπως φημολογείται, να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολλανδού. Και δεν υπάρχουν πολλοί σύλλογοι στη Superleague που μπορούν να το κάνουν αυτό... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Tρελάθηκε» ο Ιβάν: Δίνει 200.000 και Ουάρντα για τον... - Έτσι κλείνει το deal - Nτόμινο στην 11άδα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags