Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρόταση-βόμβα ανατρέπει τα πάντα - Έσκασαν ονοματάρες - Παίρνει... Εμενίκε;
| 2019-01-23 11:45:00

Φήμη-φωτιά στο λιμάνι - Πρόταση-βόμβα ανατρέπει τα πάντα - Έσκασαν ονοματάρες - Παίρνει... Εμενίκε;

του Παναγιώτη Νικολάου
Φήμη-φωτιά στο λιμάνι - Πρόταση-βόμβα ανατρέπει τα πάντα - Έσκασαν ονοματάρες - Παίρνει... Εμενίκε;

Όλα τούμπα στον προγραμματισμό. Ποιος «εξαφανίστηκε». Χαμός...

Αξιοσημείωτη η σημερινή μέρα αναφορικά με τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Και συγκεκριμένα, τη ναυαρχίδα του ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, τον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Για πρώτη φορά, πιθανώς από τον... Νοέμβριο, δεν γίνεται καμία αναφορά στα… κλασικά και πολυφορεμένα ονόματα της μεταγραφολογίας των «ερυθρόλευκων». Τυχαίο; Μάλλον όχι...

Καταγράψαμε και χθες τη φημολογία που υπήρχε -και εν συνεχεία επιβεβαιώθηκε- είτε για δυσκολίες είτε για μεταστροφή του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του Ζιλ Ντίας. Ο Πορτογάλος εξτρέμ απουσιάζει… εμφατικά από το εν λόγω πρωτοσέλιδο, χωρίς παράλληλα να γίνεται καμία αναφορά στο θέμα του τερματοφύλακα, που επίσης έχουμε έγκαιρα επισημάνει την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους των «ερυθρόλευκων» να βρουν ξανά σημεία επαφής με τον Ανδρέα Γιαννιώτη (χωρίς αποτέλεσμα πάντως ως τώρα…).

Αντίθετα, γίνεται λόγος -όπως άλλωστε είναι σύνηθες στη μεταγραφική λογική του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια- για εκπλήξεις με νέους υποψήφιους και, το κυριότερο ίσως, σε θέσεις που οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν... λοκάρει για την ενίσχυσή τους.

Ισως όλο αυτό να δικαιολογείται από τη φημολογία, που ολοένα και αυξάνεται τις τελευταίες μέρες, που θέλει τον Ολυμπιακό να περιμένει πρόταση που θα συζητήσει (τουλάχιστον) για παραχώρηση βασικού του ποδοσφαιριστή.

Οσο για τα ονόματα που γίνεται αναφορά στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αυτά του Ματιέ Βαλμπουενά και του Λάζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι, ουσιαστικά παράλληλα με την πρόταση του και στον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» ρώτησαν, ψάχτηκαν,  αλλά κάτι τα (πολλά) χρήματα που απαιτούσε το συγκεκριμένο deal κάτι η αγωνιστική απραξία του Μάρκοβιτς, δεν τους επέτρεψαν να πάνε μακρύτερα.

Τώρα, με τον Σέρβο εξτρέμ να έχει μείνει ακόμη... πέντε μήνες εκτός οποιασδήποτε αγωνιστικής υποχρέωσης, μοιάζει δύσκολο να μπουν ξανά σε συζήτηση. Απαραίτητη επισήμανση: το συμβόλαιο του Μάρκοβιτς ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο…

Καθεστώς που ισχύει και για τον Ματιέ Βαλμπουενά, τον οποίο παράλληλα ψάχνει να... ξεφορτώσει άμεσα, προκειμένου να μπορέσει να επωφεληθεί (σε ό,τι και όσο μπορεί) και η Φενερμπαχτσέ, η οποία -θυμίζουμε- έχει μεταγραφικό παρελθόν (και καλή συνεργασία σε αυτό) με τον Ολυμπιακό από την προ διετίας παραχώρηση του Εμενίκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα τους «κουφάνει» ο Μαρτίνς - Αυτόν βάζει βασικό - «Τρώει» τον Λάζαρο - «Ξύλο» Μπουχαλάκη-Νάτχο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags