Facebook Pixel Ολυμπιακός: «Καλύτερος από Χασάν-Γκερέρο, έχει κάνει χιαστό - Η πιο ακριβή τους μεταγραφή, είναι... Πρίγιοβιτς»
| 2019-01-29 14:34:00

«Καλύτερος από Χασάν-Γκερέρο, έχει κάνει χιαστό - Η πιο ακριβή τους μεταγραφή, είναι... Πρίγιοβιτς»

του Γιώργου Κτενά
«Καλύτερος από Χασάν-Γκερέρο, έχει κάνει χιαστό - Η πιο ακριβή τους μεταγραφή, είναι... Πρίγιοβιτς»

Δύο «ειδικοί» για το «μπαμ» του Ολυμπιακού στην επίθεση.

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο sportdog για την περίπτωση του Άλαν Καρβάλιο ο αρχισυντάκτης της Match Money, Ανέστης Ζαχαράκης, που γνωρίζει πολύ καλά την περίπτωση του παίκτη από το διάστημα που αγωνιζόταν στο αυστριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ.

Αναφέρθηκε σε όλα τα υπέρ και τα κατά του στοιχεία, διευκρινίζοντας ότι είναι καλύτερος από τους Γκερέρο και Χασάν που διαθέτει τώρα ο Ολυμπιακός.

«Είχε περάσει χιαστό στη Σάλτσμπουργκ, αλλά όταν είχε επιστρέψει είχε δημιουργήσει εξαιρετικό δίδυμο με τον Σοριάνο. Πολύ καλός στο "κουτί", με καλή τεχνική. Έχει επιβαρυμένο ιατρικό παρελθόν, αλλά έχει καλή ταχύτητα. Η Σάλτσμπουργκ τον είχε στηρίξει τότε, ήταν εξαιρετικός εκτελεστής και συμμετοχικός στο παιχνίδι. Αν έρθει στον Ολυμπιακό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη, έχει πληρότητα ως παίκτης. Δεν έκανε την καριέρα που θα μπορούσε, όμως, κυρίως λόγω των τραυματισμών.

Μπορεί να συνδυαστεί με τους υπόλοιπους, αλλά δεν θα γυρίσει πίσω να μαρκάρει και να περάσει. Δεν είναι και Πρίγιοβιτς όμως, καθώς θα κάνει κινήσεις έξω από την περιοχή. Αν είναι καλά ιατρικά, σωματικά, από άποψη φυσικής κατάστασης, γιατί δεν ξέρω πώς είναι στα χρόνια που έπαιξε στην Κίνα, είναι έτοιμος επιθετικός για να μπει και να παίξει. Δεν είναι Σολδάνο, που θα πρέπει πρώτα να τον "φτιάξει" ο Ολυμπιακός ως επιθετικό. Έχει καλύτερα στοιχεία από τον Χασάν και τον Γκερέρο και αν έρθει, θα μπει να παίξει αμέσως», ήταν το σχόλιο του καλού συναδέλφου στο sportdog.



«Σκοράρει όπως ο Πρίγιοβιτς»

Για την περίπτωση του Φακούντο Φερέιρα, που επίσης βρίσκεται σήμερα στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, ως θερμή εισήγηση μάλιστα του Πέδρο Μαρτίνς, όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, είχαμε επικοινωνήσει πριν από ένα μικρό διάστημα με τον Μίγελ Κορέια, αρχισυντάκτη της πορτογαλικής εφημερίδας A΄ Bola, όταν το όνομά του είχε βρεθεί στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ως αντι-Πρίγιοβιτς. Διαβάστε τι μας είχε πει τότε για τον παίκτη:

«Δεν ξέρω αν θα φύγει από την Μπενφίκα, καθώς η ομάδα έχει διώξει τον Ρουί Βιτόρια που δεν τον έβαζε να παίζει. (...) Δεν ξέρω αν η Μπενφίκα θέλει να τον δώσει, ήταν η πιο δαπανηρή μεταγραφή της ιστορίας της. Στη Σαχτάρ ήταν φοβερός σκόρερ, αλλά στην Μπενφίκα δεν υπήρχε το ίδιο σύστημα και δεν είχε αποδώσει όσο θα έπρεπε. Αν έρθει στην Ελλάδα και τον βοηθήσει το σύστημα της ομάδας, μπορεί να κάνει όσα γκολ έχει και ο Πρίγιοβιτς. Είναι πολύ καλός σκόρερ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βόμβα» με Αραούχο - Αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα - Δεν είναι όμως μόνο για ΑΕΚ!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags