Facebook Pixel ΑΕΚ - Superleague: Ο Αντρέ Σιμόες ανανέωσε με παρότρυνση του Ουζουνίδη
| 2019-02-06 07:37:00

Μεγάλος μάγκας ο Ουζουνίδης - Απίθανη ατάκα σε Σιμόες -Έφτασε στα αυτιά του Μελισσανίδη;

Sportdog Team
Μεγάλος μάγκας ο Ουζουνίδης - Απίθανη ατάκα σε Σιμόες -Έφτασε στα αυτιά του Μελισσανίδη;

Δεν ήθελε να αφήσει εκκρεμότητες.

ΑΕΚ - Superleague: Ο Αντρέ Σιμόες ανανέωσε με παρότρυνση του Ουζουνίδη

O Mαρίνος Ουζουνίδης παρότρυνε τον Αντρέ Σιμόες να πάει στο ραντεβού με την ΑΕΚ και να συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, ακόμα κι όταν γνώριζε ότι ο ίδιος δεν θα συνέχιζε στην Ένωση.

Όπως αναφέρει η LiveSport, ο Ουζουνίδης γνωρίζοντας για την πρόθεση της ΑΕΚ ρώτησε τον Σιμόες τι σκέφτεται να κάνει.

«Δεν ξέρω ακόμα, κόουτς», ήταν η απάντηση που έλαβε και τότε ο Ουζουνίδης του απάντησε: «Αντρέ, να πας να συμφωνήσεις! Αυτό θα είναι το καλύτερο για όλους».

Τρομερή ατάκα από Σιμόες για τον πατέρα του

Ο Αντρέ Σιμόες ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ μέχρι το 2023 και έλεγε στο περιβάλλον του πως με τα χρήματα αυτά θα βοηθήσει την οικογένεια του.

«Όλοι το ξέρουν ότι δεν ήθελα να φύγω. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη μου επιλογή, ακόμα και αν τα λεφτά που θα έπαιρνα θα ήταν λιγότερα από αυτά που θα μπορούσα να βρω αλλού. Ήρθα στην ομάδα ελεύθερος. Η ΑΕΚ ήταν η κορυφή στη σκάλα της καριέρας μου. Πήρα μαζί της πρωτάθλημα και έπαιξα Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το συμβόλαιο, είναι το συμβόλαιο της ζωής μου. Οχι μόνο για μένα, τη γυναίκα μου και τη κόρη μου. Για όλη μου την οικογένεια. Για να πω στον πατέρα μου, έπειτα από χρόνια δουλειάς και 13 ώρες εργασίας τη μέρα, "πήγαινε επιτέλους διακοπές". Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ο πιο πλούσιος τύπος της πόλης. Απλά θέλω να βοηθήσω και τους δικούς μου που ξεκίνησαν από το μηδέν», αναφέρει η Live Sport πως έλεγε ο Αντρέ Σιμόες σε φίλους και συμπαίκτες του  χθες το βράδυ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags