Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αντονί Μουνιέ: "Πρόδωσε" τον Δώνη
| 2019-02-06 14:23:00

Γι’ αυτό "τελειώνει" top όνομα από τον ΠΑΟ - "Πρόδωσε" τον Δώνη - Έτσι θα γίνει η... τρελή ανατροπή

του Νίκου Στεργίου
Γι’ αυτό "τελειώνει" top όνομα από τον ΠΑΟ - "Πρόδωσε" τον Δώνη - Έτσι θα γίνει η... τρελή ανατροπή

Τι συμβαίνει με κορυφαίο άσο. Πότε θα σκάσει το "μπαμ". 

Παναθηναϊκός - Αντονί Μουνιέ: Είναι από τους πλέον ακριβοπληρωμένους του ρόστερ του Τριφυλλιού. Είναι ένας από αυτούς στους οποίους πόνταρε ο Γιώργος Δώνης το καλοκαίρι προκειμένου να συμβάλλει με την εμπειρία του στα γεμάτα νιάτα, αλλά και απειρία αποδυτήρια του «τριφυλλιού». Δεν έχει συμβεί όμως. Και δεν είναι τυχαίο άλλωστε -το είχαμε εγκαίρως καταγράψει στον sportdog-πως ακόμη και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, υπήρξαν σενάρια (υπαρκτά καθ’ όλα…) που έκαναν λόγο για λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Αντονί Μουνιέ.

Ο περί ου ο λόγος, δεν έχει βοηθήσει καθόλου τους «πράσινους». Ενας τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης ουσιαστικά σε όλο τον πρώτο γύρο, προσθέτοντας στην ήδη εύθραυστη λόγω σημαντικού ιατρικού ιστορικού ιατρική του κατάσταση.

Από πέρυσι άλλωστε, στην πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό, είχε γίνει ξεκάθαρο πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν μπορεί, λόγω ακριβώς του καταπονημένου από συνεχή προβλήματα στην καριέρα του οργανισμού του, να υπολογίζεται για συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλει... ειδική μεταχείριση.

Την έλαβε φέτος, με στόχο να επιστρέψει από τον τελευταίο του τραυματισμό όσο πιο δυνατός και υγιής γίνονταν προκειμένου να βοηθήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν, η αλήθεια όμως είναι πως η εικόνα του στα παιχνίδια που έχει χρησιμοποιηθεί από τον Δώνη είναι τουλάχιστον προβληματική. Και σίγουρα, ανακόλουθη των προσδοκιών που υπάρχουν βάσει του συμβολαίου του. Αυτός ο ακόμη «μνημονιακός» Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια ένα από τρία μεγαλύτερα του συμβόλαια να μην αποδίδει στο γήπεδο.

Γι’ αυτό και καθημερινά, οι σκέψεις που υπήρχαν πριν τις γιορτές για προσπάθεια συναινετικής λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών (δεν υλοποιήθηκαν ούτε και γνωστοποιήθηκαν ποτέ προς την πλευρά του Γάλλου) ολοένα και αυξάνονται, ειδικά από τη στιγμή που είναι σαφές πως ανεξαρτήτως της έκβασης της φετινής σεζόν, το οικονομικό στάτους της ομάδας και την ερχόμενη δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί.

Σίγουρα ο Γάλλος έχει μπροστά του το υπόλοιπο της φετινής σεζόν για να αντιστρέψει την κατάσταση, ωστόσο η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και υπαγορεύει πως με συνέχεια της δεδομένης, μετριότατης, εικόνας του πολύ δύσκολα θα δικαιολογήσει την παραμονή του στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν (τελευταία του συμβολαίου του πλουσιοπάροχου για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού, συμβολαίου του). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα... σπάει με ΠΑΟΚ, "παραμονεύει" ο Νταμπίζας - Πού τον δίνει ο "Τζόλε", τoν "τρώει" ο Γιαννιώτης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags