Facebook Pixel ΑΕΚ - Μίλος Ντέλετιτς: Προβάδισμα της Ένωσης για την απόκτηση του Σέρρβου άσου
| 2019-02-07 19:09:00

Toυς πρόλαβε όλους η ΑΕΚ - "Καπάρωσε" top άσο της Superleague - Σούπερ κίνηση Τίγρη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Toυς πρόλαβε όλους η ΑΕΚ - "Καπάρωσε" top άσο της Superleague - Σούπερ κίνηση Τίγρη

Παίρνει οπότε θέλει τον μπαλαδόρο. Θα... σκάσουν οι ανταγωνιστές.

ΑΕΚ - Μίλος Ντέλετιτς: Την «βόμβα» την έριξε χτες ο Αλέξης Κούγιας. Και στις σημερινές του δηλώσεις στον sportdog, το επανέλαβε, τονίζοντας πως ο Μίλος Ντέλετιτς έχει υπογράψει στην ΑΕΚ. Κάπως βέβαια το πήγε ένα βήμα πιο πίσω σήμερα, επισημαίνοντας απλώς πως έχει συμφωνήσει και πως θα κυνηγήσει να τον κρατήσει στην ΑΕΛ και μετά το τέλος του συμβολαίου του, το νόημα ωστόσο δεν αλλάζει.

Συνήθως λοιπόν, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ο Σέρβος είναι ένας all around επιθετικός, σε καλή ηλικία (26), που η αλήθεια είναι πως ξεχωρίζει σα τη μύγα μες στο γάλα στους «βυσσινί». Διόλου περίεργο λοιπόν που καλή άποψη για τις ικανότητες του, αλλά και προφανώς ενδιαφέρον να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί από την Πρωτοχρονιά να συμφωνήσει όπου αυτός θέλει, είχαν πολλοί, όχι μόνο η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ, η οποία ειδικά σε δηλώσεις Κούγια, ανέκαθεν διαθέτει συνήθως… άμεσα αντανακλαστικά, απαντώντας δημοσίως όταν θεωρεί πως θίγεται ή έστω πως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δεν μεταφέρει γεγονότα. Στην τελευταία του όμως τοποθέτηση, σιγή, ένα δείγμα δηλαδή ακόμη πως το θέμα ισχύει.

Και όπως πληροφορήθηκε το sportdog, από πηγές κοντά στο περιβάλλον του Σέρβου επιθετικού, όχι απλώς ισχύει, αλλά είναι στον απόλυτο έλεγχο της ΑΕΚ το μέλλον του 26χρονου άσου. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι, το δεδομένο όμως είναι πως η Ενωση έχει καταφέρει, όχι απλώς να μπει σε θέση οδηγού αναφορικά με το μέλλον του, αλλά ουσιαστικά να το… ορίζει.

Κοινώς - και πάντα επαναλαμβάνουμε χωρίς να έχει προκύψει επιβεβαίωση της πληροφορίας πως έχει υπογράψει, κάτι που διαισθητικά και μόνο από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν αποκλείεται – η ΑΕΚ, αξιοποιώντας τις καλές τις σχέσεις με το γραφείο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή (το ίδιο που εκπροσωπεί και τον Σπιριντόνοβις του Πανιωνίου), αλλά και τον αποτελεσματικό δίαυλο που έχει παραδοσιακά με παίκτες από τη Σερβία, έχει φέρει την περίπτωση της απόκτησης του Ντέλετιτς εκεί ακριβώς που το θέλει και αν το αποφασίσει, από το καλοκαίρι τον ντύνει στα «κιτρινόμαυρα», προλαβαίνοντας τον εγχώριο ανταγωνισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους... τρέλανε όλους ο Μανόλο - Η πρώτη «μεταγραφή» που ζήτησε από Τίγρη ο Χιμένεθ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags