Facebook Pixel ΑΕΚ - Νταμίρ Κάναντι: Tα... τίναξε όλα στον αέρα
| 2019-02-08 10:57:00

Tα... τίναξε όλα στον αέρα ο Κάναντι - Έκλεισε την πόρτα - "Κλαίει" ο "Λύμπε", "χαμογελάει" ο Μανόλο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Tα... τίναξε όλα στον αέρα ο Κάναντι - Έκλεισε την πόρτα - "Κλαίει" ο "Λύμπε", "χαμογελάει" ο Μανόλο

Οριστικό "άκυρο" από τον Αυστριακό. Κανείς δεν το πήρε χαμπάρι.

ΑΕΚ - Νταμίρ Κάναντι: Και πού δηλαδή να μη γνώριζε πως αρέσει στην ΑΕΚ. Και πού να μην είχε δεχθεί, δύο φορές ήδη στη φετινή σεζόν, κρούσεις εκ μέρους των ανθρώπων της Ένωσης.  Και μάλιστα, η μία φορά άκρως... αρμοδίως.

Η αλήθεια είναι πως και στις δύο αυτές προσεγγίσεις ο Νταμίρ Κάναντι ήταν σαφής. Καμία κουβέντα, καμία διαπραγμάτευση χωρίς να προβλέπεται ο ορίζοντας του καλοκαιριού και -στη δεύτερη προσέγγιση- χωρίς και τη σύμφωνη γνώμη του Ατρομήτου. Υπήρχε άλλωστε (μέχρι τις 15/1) και buy-out σε ισχύ για τον Αυστριακό τεχνικό, το οποίο και θα έπρεπε να καταβληθεί σε περίπτωση που οποιαδήποτε άλλη ομάδα ενδιαφέρονταν για τις υπηρεσίες του.

Και οι Κιτρινόμαυροι ενδιαφέρθηκαν. Για διάφορους λόγους όμως, είτε γιατί πέραν του Λυμπερόπουλου, ο οποίος ήταν και παραμένει fan του Κάναντι, είτε γιατί δεν ήθελαν στην ΠΑΕ να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση, ουσιαστική, για προπονητή, ο οποίος βρίσκεται σε πάγκο άλλης ομάδας, μείναμε στις διερευνητικές επαφές. Η συμπάθεια όμως και ο σεβασμός, ήταν αμοιβαίος.

Οι χθεσινές όμως αντιδράσεις τόσο από τους ανθρώπους της Ένωσης (σ.σ. η φραστική επίθεση του Δημητριάδη και το επεισόδιο που είχε με τον 48χρονο πορπονητή μετά τον καταλογισμό του ανύπαρκτου πέναλτι εις βάρος του Ατρόμητου) όσο και η γενικότερη στάση και ο πολύ μεγάλος εκνευρισμός του κόουτς, δεν δικαιολόγησαν κάτι τέτοιο.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Αυστριακός δεν έκρυψε ούτε τα νεύρα του, ούτε το ξενέρωμα του, ούτε την απογοήτευσή του από τη διαιτητική στάση απέναντι στην ομάδα του (μια ακόμη το τελευταίο διάστημα, στο οποίο πάντως ο Ατρόμητος δεν θυμίζει έτσι κι αλλιώς την περυσινή ομάδα, ούτε καν αυτή του πρώτου τρίτου της φετινής σεζόν) δηλώνοντας σαφώς πως το ερχόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα είναι και το τελευταίο του στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου. 

Δήλωση που μπορεί να αποδίδεται στον εκνευρισμό, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει κινητοποιήσει τους ανθρώπους του Ατρόμητου, με τον Γιάννη Αγγελόπουλο, τεχνικό διευθυντή και πιθανότατα και τον μεγαλομέτοχο, Γιώργο Σπανό, να έχουν σήμερα συνάντηση με τον προπονητή, προκειμένου αφενός να τον… ηρεμήσουν, αφετέρου να δουν τις πραγματικές (και πλέον εν ψυχρώ) προθέσεις του εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγινε μεγαλύτερο λάθος από του Σιδηρόπουλου - Κανένα πέναλτι ο Χουλτ, ούτε κόκκινη στον Πόνσε

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags