Facebook Pixel Ο Πρίγιοβιτς "τσίτωσε" τους παίκτες του ΠΑΟΚ
| 2019-02-11 10:50:00

Αδιανόητο: Αυτός "τσίτωσε" τους παίκτες του ΠΑΟΚ - "Τρελάθηκαν" όλοι - Φοβερό ξέσπασμα Βιεϊρίνια

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητο: Αυτός "τσίτωσε" τους παίκτες του ΠΑΟΚ - "Τρελάθηκαν" όλοι - Φοβερό ξέσπασμα Βιεϊρίνια

Γιατί "γκάζωσαν" στην Τούμπα; Όλα στη φόρα, "κρυφό" παρασκήνιο!

Τελικά, ποιος ΠΑΟΚ είναι καλύτερος; Αυτός με τον Πρίγιοβιτς στο πρώτο μισό ή η version που βλέπουμε από τα  μέσα Ιανουαρίου και μετά όταν δηλαδή αποχώρησε ο Σέρβος από το δυναμικό του;

Πέραν της οικονομικής ωφέλειας που αδιαμφισβήτητα υπήρξε και προφανώς υποστήριξε, μια ώρα… αρχύτερα, το μεταγραφικό πλάνο του Δικεφάλου για μείωση του ηλικιακού μέσου όρου του ρόστερ, η πώληση του Σέρβου φουνταριστού, έβγαλε στο γήπεδο και άλλα οφέλη για τον ΠΑΟΚ.

Τα προφανή έχουν να κάνουν με την κινητικότητα στην επίθεση, τη μεγαλύτερη φρεσκάδα στο πρεσάρισμα. Τα "κρυφά" είναι αυτά που προκύπτουν από τα στατιστικά. Μέχρι και το τέλος του 1ου μισού, πέραν του Σέρβου, ο ΠΑΟΚ είχε βρει γκολ από μια ντουζίνα παίκτες του. Από τις 13 Ιανουαρίου και έπειτα, από το πρώτο ματς δηλαδή που η ομάδα του Λουτσέσκου έχει κληθεί να παίξει χωρίς τον Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ μετράει σε 8 ματς, απολογισμό τερμάτων 22-5, έχοντας μια μόνο ήττα (αυτή της περασμένης εβδομάδας από τον Πανιώνιο) και το εντυπωσιακότερο όλων 12 διαφορετικούς σκόρερ, όσους δηλαδή είχε στο πρώτο μισό της χρονιάς!

Ζαμπά και Άκπομ έχουν πετύχει από τρία γκολ -προφανές το κέρδος της παρουσίας του Αγγλου επιθετικού, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι, Μάτος από δύο. Το αξιοπρόσεκτο όμως συνίσταται στην επίδοση του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος σε διάστημα ενός μήνα έχει σημειώσει τρία γκολ, περισσότερα δηλαδή από τον προηγούμενο 1,5 χρόνο της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, κάνοντας με αυτό του το ξέσπασμα την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του ενόσω αγωνίζεται ως... μπακ!

Είναι χαρακτηριστικό πως οι χρονιές με τα περισσότερα γκολ από αυτά που έχει πετύχει τον τελευταίο μήνα είναι οι τρεις τελευταίες του της πρώτης του θητείας με τα ασπρόμαυρα (2009-10, 7 γκολ στο πρωτάθλημα, 2010-11, 4 γκολ και 2011-12, 5), όταν όμως αγωνίζονταν ως εξτρέμ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ήταν για 6 γκολ ο Ολυμπιακός - Έτσι τον τρύπησε - Έχουν τεράστια διαφορά - Σε αυτόν οφείλονται όλα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags