Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιναμό: Απίστευτος Μαρτίνς - Απρόσμενη απόφαση με Νάτχο
| 2019-02-12 09:51:00

Απίστευτος Μαρτίνς - Απρόσμενη απόφαση με Νάτχο - Ποιον βάζει αντι-Φορτούνη - Θα του βγει;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Μαρτίνς - Απρόσμενη απόφαση με Νάτχο - Ποιον βάζει αντι-Φορτούνη - Θα του βγει;

Δε μασάει ο Πορτογάλος και παίρνει ξανά το ρίσκο. Τι ετοιμάζει;

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Το σχέδιο του Πέδρο Μαρτίνς στην Τούμπα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν το κατάλληλο για να αντιμετωπιστεί ο ΠΑΟΚ. Οι περισσότεροι στάθηκαν -και δικαίως- στο γεγονός ότι έλειπε από τα  χαφ ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει πολλά τρεξίματα, ενώ στη θέση του έπαιξε ο Μπίρμπας Νάτχο, ο οποίος μπορεί να έχει την εμπειρία και την επιθετική ποιότητα, ωστόσο έχει φανερές αδυναμίες στο ανασταλτικό κομμάτι.  

Πάντως, κόντρα σε όλα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες, ο Πορτογάλος τεχνικός δε σκέφτεται να διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του, όσον αφορά τουλάχιστον τη μεσαία γραμμή. Μπορεί όντως να ετοιμάζει τον Μαντί Καμαρά για βασικό ενόψει της Ντιναμό, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Μπίρμπας Νάτχο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Ισραηλινού και παρόλο που είχε κακή παρουσία στην Τούμπα (τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο), σκέφτεται σοβαρά να τον ξεκινήσει πάλι στην 11άδα, δίνοντας, όμως, διαφορετικό ρόλο στο γήπεδο.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τον 30χρονο μέσο ως «δεκάρι», μπροστά από τα χαφ, προκειμένου να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού, αν και εφόσον ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι 100% έτοιμος (πολύ πιθανό) λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε απέναντι στον Δικέφαλο.

Παράλληλα, όπως σας γράφαμε και χθες, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ πιθανό να φρεσκάρει και την επίθεση, με τους Ζιλ Ντίας και Χασάν να έχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν στην 11άδα την Πέμπτη, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές και στην άμυνα, με τον Κώστα Τσιμίκα να προορίζεται για αντικαταστάτης του Λεονάρντο Κούτρη.

Περισσότερα, βέβαια, σχετικά με τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα και αύριο, αν και θεωρείται δεδομένο ότι ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άποψη-φωτιά για το ηχητικό Πρίντεζη: "«Άρρωστος» Ολυμπιακός ο Λάζαρος έκανε «παππάδες» με την ΑΕΚ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags