Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Έτσι τον "έφτιαξε" ο Μαρινάκης μετά το ντέρμπι
| 2019-02-19 13:17:00

Φοβερός Μαρινάκης - Τι είπε στον Λάζαρο μετά το ΣΟΚ - Δεν είναι μόνο το συμβόλαιο - Τεράστια κίνηση

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερός Μαρινάκης - Τι είπε στον Λάζαρο μετά το ΣΟΚ - Δεν είναι μόνο το συμβόλαιο - Τεράστια κίνηση

Πώς ο πρόεδρος "έφτιαξε" τον Έλληνα άσο. Όλο το παρασκήνιο.

Ολυμπιακός - Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Τέτοιο ενδιαφέρον και προβολή να λείπει από κάθε αθλητή. Ο σοβαρός τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ο άσχημος λόγος που ο Ελληνας διεθνής βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διήμερο.

Ρήξη χιαστού στο πριν χρόνια εγχειρισμένο του γόνατο, αναμένεται άμεσα να υποβληθεί σε επέμβαση, τελειώνει πρόωρα η φετινή του σεζόν με την επιστροφή του στα γήπεδα να προαλείφεται το φθινόπωρο.

Κρυφή η στήριξη όλων στον Ολυμπιακό στην άτυχη στιγμή του παίκτη δεν έμεινε. Χαρακτηριστική άλλωστε η άμεση αντίδραση του διοικητικού ηγέτη των "ερυθρόλευκων", Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ενόσω ο 32χρονος εξτρέμ υποβάλλονταν σε εξετάσεις το βράδυ της Κυριακής, του ζήτησε να επιστρέψει στο Καραϊσκάκη προκειμένου να τον συναντήσει και τον καθησυχάσει δηλώνοντας την αμέριστη προσωπική του υποστήριξη, αλλά και συνολικά του οργανισμού.

Τώρα, αυτή πώς μπορεί να μεταφραστεί; Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή υπήρχε μια φημολογία περί πρόθεσης του Ολυμπιακού για πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.  

Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο, ως κίνηση, δεν είναι συνηθισμένη πρακτική των "ερυθρόλευκων". Αφενός όμως δεν είναι συνηθισμένη και η κατάσταση, ενώ σίγουρα ούτε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ένας "συνηθισμένος", οποιοσδήποτε παίκτης, ειδικά μετά τα όσα προηγήθηκαν και έγιναν για να έρθει στον Πειραιά.

Μπορεί η όλη συζήτηση, η οποία μάλιστα αποτυπώνεται και σε δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου, να είναι λίγο πρώιμη, ωστόσο σε καμία περίπτωση, εξαιτίας της ιδιαιτερότητας και της σημασίας που έχει ο παίκτης, δε θα πρέπει να αποκλειστεί.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η επέκταση συμβολαίου -αν και εφόσον προταθεί στον Ελληνα διεθνή- θα είναι η έσχατη απόδειξη υποστήριξης, αφού είναι δεδομένο πως στον Ολυμπιακό θα εξαντλήσουν ό,τι έχουν στη διάθεσή τους και μπορούν, προκειμένου ο παίκτης να ξεπεράσει γρήγορα και αποτελεσματικά την περιπέτειά του και να επιστρέψει πιο δυνατός και γερός στα γήπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι καζούρα - Tον έφαγαν οι κατάρες των ΑΕΚτζήδων - Εύγε στον Μάνταλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags