Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Τινάζει την μπάνκα στον αέρα
| 2019-02-19 14:12:00

"Προκλητικός" top άσος του Ολυμπιακού - Τρελαίνει κόσμο μ’ αυτά που κάνει - Θα τα... γκρεμίσει όλα;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Προκλητικός" top άσος του Ολυμπιακού - Τρελαίνει κόσμο μ’ αυτά που κάνει - Θα τα... γκρεμίσει όλα;

Ποιον συμπαίκτη του "καθαρίζει"; Πώς θα αντιδράσουν στο λιμάνι;

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Για όλους έχουμε μιλήσει φέτος. Για όλους έχει γίνει λόγος για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, για προτάσεις μαμούθ που είτε απορρίφθηκαν είτε αναμένονται από τους Πειραιώτες. Να τους απαριθμήσουμε; Σισέ, Καμαρά, Κούτρης, Ομάρ, Ποντένσε. Πέντε και… μετράμε. Αλήθεια όμως, πιάνει κανείς από όλους τους προαναφερθέντες τα νούμερα του Κώστα Φορτούνη;

Να το πούμε διαφορετικά; 14 γκολ, 19 ασίστ, 7 δοκάρια, 21 κερδισμένες κάρτες ο απολογισμός του Έλληνα διεθνή όπως τον καταγράφει σήμερα ο "Κόκκινος Πρωταθλητής". Αριθμοί που… προκαλούν και γίνονται ακόμη πιο προκλητικοί αν συνυπολογίσουμε δύο ακόμη παραμέτρους: την ηλικία του παίκτη, ο οποίος περπατάει στα 27, αλλά και το γεγονός πως το καλοκαίρι του 2020 ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Και ρωτάμε εμείς; Αυτό το πακέτο δεν είναι "συγκινητικό"; Δεν προκαλεί; Προφανέστατα. Ο Κώστας Φορτούνης, τη δεδομένη στιγμή, είναι το πιο… βιτρινάτο "προϊόν" του συλλόγου. Και σίγουρα, προτάσεις αναμένονται. Ναι, η αξιολόγηση των "ερυθρόλευκων" εννοείται πως θα είναι υψηλότερη για τον Έλληνα άσο από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή τους. Και δεν το έχουν κρύψει ποτέ και σε κανέναν απ’ όσους κατά καιρούς έχουν ρωτήσει για τον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό.

Άρα, αν -για παράδειγμα- ο Καμαρά τιμολογείται με ένα ποσό 15-20 εκατ. ευρώ, για τον Έλληνα άσο, είναι προφανές πως οι αξιώσεις των Πειραιωτών δεδομένα ξεπερνάνε τα 20 εκατ. ευρώ. Προφανώς πρόκειται για κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την καθημερινότητα του συλλόγου, αφού μόνο… τυφλοί δεν βλέπουν τα "όργια" που κάνει φέτος ο 27χρονος άσος και σίγουρα θα χτυπήσουν την πόρτα των "ερυθρόλευκων", οι οποίοι δικαιολογημένα περιμένουν προτάσεις ικανές να σπάσουν το ρεκόρ πώλησης που έχουν καταγράψει με αυτήν του Ρέτσου στη Λεβερκούζεν.

Το θέμα είναι βέβαια, αφενός τι λέει ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος αρκετές φορές έχει δηλώσει πως δεν "τρελαίνεται" με το εξωτερικό και αφετέρου -και κυρίως ίσως- η πρόθεση του Ολυμπιακού, που ανεξαρτήτως των όσων δελεαστικών προτάσεων προκύψουν, δεδομένα θα θέλει να κρατήσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ελλάδα στις τάξεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερός Μαρινάκης - Τι είπε στον Λάζαρο μετά το ΣΟΚ - Δεν είναι μόνο το συμβόλαιο - Τεράστια κίνηση

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags