Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Φούντωσαν οι φήμες για αποχώρηση του Κροάτη φορ
| 2019-02-22 11:57:00

Ποια τιμωρία από UEFA; Αυτή είναι "βόμβα" για την ΑΕΚ - Φούντωσαν τα σενάρια, αποχώρηση-ΣΟΚ;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποια τιμωρία από UEFA; Αυτή είναι "βόμβα" για την ΑΕΚ - Φούντωσαν τα σενάρια, αποχώρηση-ΣΟΚ;

Χαμός στο παρασκήνιο. Τι "παίζει" και με ποιον; Λέτε να...

ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Η Ένωση βγήκε νωρίς εκτός μάχης πρωταθλήματος, έχασε και τη δεύτερη θέση από τον Ολυμπιακό μετά τη βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη και τελευταία ακούγονται διάφορα σενάρια σχετικά με το μέλλον κορυφαίων παικτών της ομάδας. 

Ακόμη και τάσεις φυγής από ποδοσφαιριστές που θεωρούνται... αμετακίνητοι και δεσμευόνται με μεγάλα συμβόλαια διαβάζουμε ότι υπάρχουν. Ναι, για τον Μάρκο Λιβάγια μιλάμε.

Σημερινό δημοσίευμα παρασκηνιακής στήλης καθημερινής εφημερίδας, ουσιαστικά καταγράφει τη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, που θέλουν τον Ιταλό εκπρόσωπο του Κροάτη επιθετικού να έχει ρίξει δίχτυα στην Ιταλία.

Προφανώς, η εικόνα του 25χρονου επιθετικού φέτος απέχει παρασάγγας από την περυσινή, ωστόσο δεν μπορεί να αγνοηθεί πως συνολικά, οι μετοχές του Κροάτη από τη θητεία του στους "κιτρινόμαυρους" είναι ανεβασμένες (μέχρι και την εθνική Κροατίας έφτασε…), οπότε μοιάζει λογικό αν το κρίνουμε από την πλευρά του μάνατζερ του παίκτη, να θέλει να δει τι... ψάρια μπορεί πλέον να πιάσει σε κορυφαίο επίπεδο.

Από την άλλη, όμως, θεωρείται πρώιμο να συζητήσουμε οτιδήποτε γύρω από αυτό και να προδικάσουμε οτιδήποτε που μπορεί να έχει να κάνει με τον ίδιο τον παίκτη (πάντα διαφορετική η δουλειά ενός ατζέντη ακόμη πολλές φορές και από τις επιθυμίες του πελάτη του), ειδικά από τη στιγμή που η Ένωση γλίτωσε την ποινή αποκλεισμού από την UEFA, κάτι που σίγουρα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τους παίκτες που παρουσιάζονται να σκέφτονται να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tα πήρε στο κρανίο ο Μελισσανίδης - Έτσι απαντάει μετά την ποινή - Θα... τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags