Facebook Pixel Sportdog.gr | "Προκαλεί" ασταμάτητα άσος του ΠΑΟ - Ξανά ανύπαρκτος στη Νέα Σμύρνη - Είναι... τελειωμένος
| 2019-02-24 17:56:00

"Προκαλεί" ασταμάτητα άσος του ΠΑΟ - Ξανά ανύπαρκτος στη Νέα Σμύρνη - Είναι... τελειωμένος

του Νίκου Στεργίου
"Προκαλεί" ασταμάτητα άσος του ΠΑΟ - Ξανά ανύπαρκτος στη Νέα Σμύρνη - Είναι... τελειωμένος

Δεν ιδρώνει τη φανέλα, μετράει μέρες. Ποιος... τρελαίνει τον Δώνη;

Αντονί Μουνιέ – Παναθηναϊκός: Απογοήτευση επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα στον Πανιώνιο με 2-0, σε ένα ματς όπου οι Πράσινοι είχαν κάκιστη απόδοση, αλλά και συγχρόνως δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία, καθώς δεν τους δόθηκε πέναλτι στο 3ο λεπτό!

Ο Γιώργος Δώνης δεν είδε από τους παίκτες του αυτά που περίμενε και αυτά που είχαν δουλέψει το προηγούμενο διάστημα, δεν υπήρξε καμία αντίδραση μετά το γρήγορο γκολ των «Κυανέρυθρων» στο 10 λεπτό, ενώ η ομάδα του για ακόμα ένα ματς δεν θύμιζε το σύνολο που θαύμαζε όλη η Ελλάδα στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Ο Έλληνας κόουτς πάντως «δούλεψε» το ματς, προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, ωστόσο ούτε οι αλλαγές του βγήκαν, με χειρότερη όλων ίσως την επιλογή του Άντονι Μουνιέ, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν απογοητευτικός!

Ο Γάλλος άσος παρότι έχει τρομερή ποιότητα και στο σημερινό παιχνίδι όπου μπήκε αλλαγή στο 76ο λεπτό αντί του Κάτσε, δεν έδειξε καμία διάθεση. Ήταν ξεκάθαρο πως κάνει… αγγαρεία και ότι πλέον δεν «τρελαίνεται» να παίζει για το Τριφύλλι. Ο Μουνιέ στα περίπου 20 λεπτά που αγωνίστηκε, απλώς… έκανε βόλτες στη μεσαία γραμμή αγωνιζόμενος ως αριστερός εσωτερικός μέσος και παρότι θα έπρεπε λόγω της ποιότητάς του και της εμπειρίας του να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες, δεν ζήτησε μπάλα.



Η σημερινή του εμφάνιση αποτελεί μία συνέχεια της συνολικής του εικόνας τους τελευταίους μήνες, μετά τον τραυματισμό του, όπου μοιάζει… ξενερωμένος και να μην «γουστάρει» τον προπονητή του, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια δικαιολογία για αυτή του στάση. Αντίθετα, όλα αυτά δικαιολογούν απόλυτα την απόφαση της διοίκησης για λύση του συμβολαίου του το καλοκαίρι, καθώς σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει στην ομάδα σύμφωνα με τα χρήματα που αμείβεται, τα οποία και είναι πάρα πολλά για τους Πράσινους!

Το μέλλον του φαίνεται πλέον προδιαγεγραμμένο και μοιάζει απίθανο ο Μουνιέ να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, ειδικά με τους Δώνη και Νταμπίζα στα ηνία του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βράζουν" στον ΠΑΟ με τη διατησία - "Σφαγή! Δεν ήταν μόνο το πέναλτι, αυτό το είδατε; (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags