Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φρανσουά Μοντεστό: Ο Γάλλος στη λίστα της Μονακό
| 2019-03-03 11:00:00

Ποιος Μαρτίνς; "Τελειώνουν" top όνομα από Ολυμπιακό - Εκεί τον στέλνουν - "Ντρίπλα" Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Μαρτίνς; "Τελειώνουν" top όνομα από Ολυμπιακό - Εκεί τον στέλνουν - "Ντρίπλα" Μαρινάκη

Αποκάλυψη-φωτιά στο εξωτερικό. Σκάει το πρώτο μεγάλο "μπαμ";

 

Ολυμπιακός - Φρανσουά Μοντεστό: Συνήθως, όταν γράφει κάτι το France Football, δεν το… φαντάζεται. Για την ακρίβεια, θεωρείται ταυτόσημο ουσιαστικά της εγκυρότητας. Πόσο μάλλον όταν αναφέρεται σε δρώμενα ομάδα του Σαμπιονά. Προφανώς λοιπόν, η πρόσφατη αναφορά του έγκριτου γαλλικού περιοδικού για το ότι ο Φρανσουά Μοντεστό είναι μεταξύ των όσων εξετάζονται από το νέο διοικητικό οργανόγραμμα της Μονακό για να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή δεν έχουν βγει από την… κοιλιά των συντακτών του FF.

Τιμή και αναγνώριση δεδομένη για τον Κορσικανό, ο οποίος έχει και αγωνιστικό παρελθόν στους Μονεγάσκους, συνδέοντας ουσιαστικά μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας με την παραμονή του στο «Λουί ΙΙ» (από το 2004 ως το 2010). Ξέρει λοιπόν τα κατατόπια, ξέρει τον σύλλογο – παρότι ριζικά αναδομημένος σε σχέση με αυτό που έζησε ως ποδσοφαιριστής – και αυτό εννοείται πως αποτελεί ακόμη ένα αξιοπρόσεκτο χαρακτηριστικό της συστατικής του επιστολής.

Πάντως, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο  Μοντεστό δεν αποτελεί τον βασικό υποψήφιο της Μονακό. Αυτός είναι ο Λουίς Κάμπος της Λιλ (πολύ, πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά τα λεφτά του Ριμπολόβλεφ όλα τα μπορούν…), ενώ επιπρόσθετο γεγονός είναι πως εδώ και κάποιους μήνες, ο Μοντεστό το έχει ουσιαστικά… δίπορτο, μεταξύ Πειραιά και Νότιγχαμ.

Κοινό μυστικό πως πρακτικά τις έρευνες του στην ποδοσφαιρική αγορά τις κάνει για το ίδιο μεν αφεντικό, αλλά για δύο διαφορετικούς συλλόγους, τον Ολυμπιακό και τη Φόρεστ και όσοι γνωρίζουν από Τσάμπιονσιπ ισχυρίζονται πως αν είναι να «προαχθεί» κάπου ο Γάλλος, αν χρειαστεί να διαλέξει λόγω φόρτου εργασίας, ή διαλέξουν γι’ αυτόν,  τότε δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να μετακομίσει και αυτός στο Νότιγχαμ, αναλαμβάνοντας εκεί επίσημο πόστο, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά που τον έβαλαν κι αυτόν στο «στόχαστρο». Η Μονακό μπορεί να περιμένει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατακάρες για τη μεταγραφάρα του Ολυμπιακού: "Εύκολα αντι-Λάζαρος - Ματώνει και παίζει παντού"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags