Facebook Pixel Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Επεισόδιο στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός!
| 2019-03-03 21:00:00

"Τρελάθηκε" ο Μπισεσβάρ στην αλλαγή - Απίστευτο ξέσπασμα - "Πέσιμο" σε Κρέσπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" ο Μπισεσβάρ στην αλλαγή - Απίστευτο ξέσπασμα - "Πέσιμο" σε Κρέσπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα... έσπασε όλα ο Ολλανδός στο ΟΑΚΑ. Γιατί "φόρτωσε"; Για δείτε...

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Ο ΠΑΟΚ με μία χαλαρή εμφάνιση και το «σβηστό» 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, έκανε… γύρο θριάμβου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, ωστόσο τα νεύρα στους Θεσσαλονικείς ήταν πάρα πολλά!

Μάλιστα, παρότι ο Δικέφαλος προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό και έδιωξε το άγχος, στη συνέχεια υπήρχε μεγάλη ένταση και πολλές αντεγκλήσεις με παίκτες του «Τριφυλλιού», ενώ στο 70ο λεπτό υπήρξε ένα σκηνικό που σίγουρα θα προβληματίσει πολύ έντονα τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

Συγκεκριμένα, στην αλλαγή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο Ολλανδός για τουλάχιστον δύο λεπτά τα… έχωνε στον συμπαίκτη του Χοσέ Κρέσπο, κάτι που είδαν όλοι από το γήπεδο και την τηλεόραση, ενώ ο Ρουμάνος κόουτς προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον ηρεμήσει. Παρότι τον πήρε αγκαλιά μόλις βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, αυτός συνέχισε να δείχνει τον Ισπανό αμυντικό και να τον «κράζει»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο Μπίσεσβαρ ήταν πολύ εκνευρισμένος με τον συμπαίκτη του για μία προηγούμενη φάση, όταν του έκανε παρατήρηση για την επιλογή του να καθυστερήσει με την μπάλα μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού και τελικά ο ΠΑΟΚ να σπαταλήσει μία καλή ευκαιρία.
 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα από τον Βράνιες! Επιστρέφει στην Ελλάδα - Σε αυτή την ομάδα υπογράφει (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags