Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ξεχωρίζει ο Πορτογάλος, τα σκάει ο Δικέφαλος
| 2019-03-10 19:46:00

Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα - Τρομερή ποιότητα, δεν υπάρχει άλλος - Σκάει τρελά λεφτά

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα - Τρομερή ποιότητα, δεν υπάρχει άλλος - Σκάει τρελά λεφτά

Αυτός πωρώνει Τούμπα και Σαββίδη. Παικταράς με τα όλα του. Τον βρίσκεις;

ΠΑΟΚ - Σέρτζιο Ολιβέιρα:  Ασταμάτητος δείχνει ο ΠΑΟΚ στη φετινή Superleague, αφού για ακόμα ένα ματς δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του, επικρατώντας άνετα με 3-0 του Ατρομήτου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε αήτττητος και πλέον φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και για την εξαιρετική απόδοση των παικτών του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε αρκετούς από τους βασικούς του να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στους Περιστεριώτες, ωστόσο αυτός που ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Πορτογάλος δείχνει τρομερά ποιοτικά στοιχεία, που δύσκολα συναντάμε σε άλλο χαφ στην χώρα μας. Ο 26χρονος... λύνει και δένει στην μεσαία γραμμή του Δικεφάλου και φαίνεται ότι οι Θεσσαλονικείς πως πέτυχαν διάνα με τον να τον φέρουν στην Τούμπα.

Βέβαια, ο Ολιβέιρα είναι με την μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ, που όμως έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία για να τον κρατήσει και μετά το τέλος της χρονιάς στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ, παρότι η ρήτρα που του έχει βάλει η Πόρτο είναι στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυθικό ποσό! Απίστευτη αποζημίωση Τεννέ από τον Απόλλωνα - Τώρα μπορεί να αράξει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags