Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Έτσι έγινε το "ντου" των οπαδών στο ΟΑΚΑ - Καταγγελία ΣΟΚ από Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-03-17 19:48:00

Έτσι έγινε το "ντου" των οπαδών στο ΟΑΚΑ - Καταγγελία ΣΟΚ από Ολυμπιακό - Βίντεο από εξέδρα!

Sportdog Team
Έτσι έγινε το "ντου" των οπαδών στο ΟΑΚΑ - Καταγγελία ΣΟΚ από Ολυμπιακό - Βίντεο από εξέδρα!

Πώς συνέβη η επίθεση των οπαδών, τι συνέβη με Καραπαπά.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ολιγόλεπτη διακοπή υπήρξε στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μόλις στο πέμπτο λεπτό, όταν υπήρξε είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ολιγάριθμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού κινήθηκαν απειλητικά προς τον μικρό πάγκο όπου κάθονταν αναπληρωματικοί και στελέχη του Ολυμπιακού, με συνέπεια ο διαιτητής Φριτζ να διακόψει αμέσως το παιχνίδι.

Οι οπαδοί μπήκαν από την θύρα δίπλα στα επίσημα και από την άκρη της τάφρου εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ με την γρήγορη παρέμβαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αλλά και αυτή των αστυνομικών δυνάμεων, απομακρύνθηκαν σύντομα, ενώ και οι παίκτες της ομάδας του Τριφυλλιού πήγαν στο σημείο για να τους διώξουν.

Μάλιστα, παρά τα όσα ακούστηκαν στη μετάδοση, από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως "δεν υπάρχει καμία χειροδικία εις βάρος του Κώστα Καραπαπά. Δεν ήταν καν στο σημείο, όπως ακούστηκει στη live μετάδοση της ΕΡΤ...".

Επίσης, από τον πάγκο του Ολυμπιακού έλεγαν ότι ένας από αυτούς που πλησίασαν την στιγμή του "ντου" κρατούσε μαχαίρι!


Δείτε βίντεο από την εξέδρα και τις διάφορες λήψεις της ΕΡΤ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags