Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Τέσσερις παίκτες δικαίωσαν τον Πορτογάλο τεχνικό στο ΟΑΚΑ
| 2019-03-18 22:06:00

Έκλεισαν στόματα στο ΟΑΚΑ - Δικαίωσαν Μαρτίνς οι... τελειωμένοι - "Έφαγαν" Φορτούνη-Ποντένσε

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκλεισαν στόματα στο ΟΑΚΑ - Δικαίωσαν Μαρτίνς οι... τελειωμένοι - "Έφαγαν" Φορτούνη-Ποντένσε

Έκαναν την ανατροπή με Παναθηναϊκό. Διαβάστε τέσσερα ονόματα.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς τα επεισόδια έξω από το γήπεδο οδήγησαν στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης στο 70ό λεπτό.

Πριν το πρόωρο τέλος του ματς, ωστόσο, παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στον αγωνιστικό τομέα. Με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, να χάνει πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στο 53’.

Ο Ισπανός φορ μπήκε στην ενδεκάδα λόγω τραυματισμού του Αχμέντ Χασάν και πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα από εξαιρετική σέντρα του Λεονάρντο Κούτρη. Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν παρουσιάσει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους μέσα στη σεζόν και έχουν ακούσει πολλά, ωστόσο στο ΟΑΚΑ δικαίωσαν τον Πέδρο Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη του σε αυτούς.

Το ίδιος ισχύει και για δύο ακόμα παίκτες, τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και τον Γιασίν Μεριά. Αμφότεροι οι άσοι των Πειραιωτών συγκαταλέγονται στους κορυφαίους της ομάδας συνολικά στα τελευταία ματς και όχι μόνο στο χθεσινό ντέρμπι.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η τετράδα των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών έχει δώσει απαντήσεις στο τελευταίο διάστημα της σεζόν. Κανένας τους δεν ξεκίνησε τη χρονιά με ιδανικό τρόπο, καθώς δεν είχαν σταθερή θέση στην ενδεκάδα, ενώ για ορισμένους (κυρίως τον Μεριά) ακούστηκαν πολλά σχετικά με το μέλλον τους στην ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέμεινε σε αυτούς και δείχνουν να τον δικαιώνουν το τελευταίο διάστημα, τόσο με την απόδοση όσο και με την αγωνιστική τους διάθεση. Με αποκορύφωμα το χθεσινό ντέρμπι, στο οποίο πήραν την ομάδα πάνω τους, σε ένα ματς που οι συνήθεις διακριθέντες των Πειραιωτών, Φορτούνης και Ποντένσε, δεν «τράβηξαν».

Κούτρης, Μπουχαλάκης, Μεριά και Γκερέρο είναι μεταξύ των παικτών που έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές τους μετά την έντονη κριτική που τους ασκήθηκε και αυξάνουν τις πιθανότητες να κρατήσουν τη θέση τους στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Μαρτίνς, ο οποίος μοιάζει να «κλείδωσε» την παραμονή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως σας γράψαμε και σε πρωινό ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό ξέσπασμα Αλέφαντου: "Επεισόδια της πλάκας - Ήταν απαράδεκτο - Αν είστε μάγκες να πάτε στη..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags