Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θέλει τον Τσίμιροτ η Νάπολι - Δίνει μέχρι 13 εκατ. ευρώ - Τραβούν τα μαλλιά τους στον Δικέφαλο
| 2019-03-21 20:41:00

Τρομερό "έγκλημα" ΠΑΟΚ - Έτσι έχασε τα εκατομμύρια - Αδιανόητη απόφαση - Ποιον πήγε κι έδιωξε;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρομερό "έγκλημα" ΠΑΟΚ - Έτσι έχασε τα εκατομμύρια - Αδιανόητη απόφαση - Ποιον πήγε κι έδιωξε;

Είναι να μην χτυπούν τώρα το κεφάλι τους στον τοίχο;

ΠΑΟΚ: Στερνή μου γνώση; Μπορεί κιόλας. Ούτε λίγο ούτε πολύ ως αποτυχημένος, ως μιζαδόρος (ναι, ναι, ακούστηκε και αυτό και ουσιαστικά «φωτογραφήθηκε» κιόλας) έφυγε ο Φρανκ Αρνεσεν από τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός βέβαια πως μέχρι και σήμερα, η ιδιοκτήτρια οικογένεια του «δικεφάλου» δεν κουνάει… ρούπι, χωρίς να συμβουλευτεί την (μεταγραφική) άποψη του, χωρίς να του ζητήσει μεσολάβηση για διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις, είναι μάλλον τυχαίο.

Όπως άλλωστε και η εξέλιξη που είχαν όσοι παίκτες ο ίδιος έφερε στον ΠΑΟΚ. Αφορμή, το δημοσίευμα στην Ιταλία που θέλει τη Νάπολι να ετοιμάζεται να προσφέρει 13 εκατ. ευρώ στην Σταντάρ Λιέγης προκειμένου να αποκτήσει τον Γκόικο Τσίμιροτ. Εφερε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ η πώληση του από τον «δικέφαλο» στον βελγικό σύλλογο και ήταν η μοναδική στην οποία ο ΠΑΟΚ δεν προέβλεψε να βάλει ποσοστό επί μελλοντικής πώλησης.

Το έκανε σε άλλους δύο παίκτες που πάτησαν στην Τούμπα επί ημερών Άρνεσεν ως τεχνικού διευθυντή. Του Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος από τα περίπου 800.000 που κόστισε στον ΠΑΟΚ, πήγε στη Ρόμα έναντι 9 εκατ. ευρώ, αλλά και τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος πρακτικά ήρθε… τσάμπα στη Θεσσαλονίκη και πέραν των (περίπου) 3 εκατ. ευρώ που παραχωρήθηκε στη Γαλατά, έφερε περίπου 2 μετά την πώληση του τον περασμένο Ιανουάριο στην Αλ Ιτιχάντ.

Κοινώς, τρεις παίκτες που ζήτημα να κόστισαν στον ΠΑΟΚ (συνολικά) 2 εκατ. ευρώ έχουν ήδη κάνει μεταγραφές 20 εκατ. ευρώ, «ψήνεται» άλλη μία για 12. Και ο άνθρωπος που ευθύνεται γι’ αυτές τις προσθήκες στον «δικέφαλο», έφυγε κακήν κακώς από την ομάδα. Από τα περίεργα, τα αξιοσημείωτα, τα όμορφα που αναδεικνύουν τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχει γραφτεί: "Πάγωσε" βασικός του ΠΑΟΚ - Αυτός τον "ξενέρωσε" - Τα... βροντάει για τα λεφτά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags