Facebook Pixel Λέο Μάτος - ΠΑΟΚ: "Υπέγραψε" την παραμονή του - Περιμένει η ταλεντάρα
| 2019-04-03 22:41:00

Έκλεισε στόματα - Γι’ αυτό τα... έσπασε - "Υπέγραψε" την παραμονή του - Περιμένει η ταλεντάρα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έκλεισε στόματα - Γι’ αυτό τα... έσπασε - "Υπέγραψε" την παραμονή του - Περιμένει η ταλεντάρα

Ηχηρό μήνυμα στην Τούμπα. Πού θα βρεις τέτοιον παίκτη;

 

Λέο Μάτος - ΠΑΟΚ: Φουλ για νταμπλ πηγαίνει πλέον ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά το πρωτάθλημα που έχει κλειδώσει εδώ και καιρό, την Τετάρτη έκανε τεράστιο άλμα και για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό χρειάστηκε η παρέμβαση του Λέο Μάτος, ο οποίος με δύο γκολ καθάρισε τον Αστέρα Τρίπολης και ουσιαστικά… τελείωσε την υπόθεση πρόκριση, πριν καν γίνει η σέντρα στη ρεβάνς. Ο Βραζιλιάνος πανηγύρισε έξαλλα και τα δύο τέρματά του, καθώς εκτός από τον ΠΑΟΚ που έστειλε στον τελικό, έστειλε και ένα μήνυμα σε όσους τον αμφισβητούν τη φετινή σεζόν.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να μην κάνει τις εμφανίσεις που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο σίγουρα είναι μία από τις πιο πολύτιμες μονάδες του Δικεφάλου, αλλά και έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετά ρεπορτάζ που χαρακτηρίζουν αμφίβολη την παραμονή του στην Τούμπα την επόμενη σεζόν, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες, πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου φτιάχνει πλάνο ακόμα και χωρίς την παρουσία του.



Γι’ αυτό και ο Μάτος ήθελε πολύ καιρό τώρα να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση και φυσικά να επιστρέψει στα κρίσιμα γκολ, τα οποία τον είχαν κάνει να ξεχωρίζει τα προηγούμενα χρόνια. Ο Βραζιλιάνος πήρε από το χεράκι τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στον τελικό, σε μία βραδιά που οι συμπαίκτες του δεν ήταν καλοί και θύμισε σε όλους, εντός και εκτός Τούμπας, πως παίκτες με τέτοια προσωπικότητα, δεν βρίσκεις εύκολα στην αγορά.

Παρά λοιπόν τα 33 του χρόνια, ο Μάτος μπορεί να αποτελέσει τον βασικό δεξιό μπακ του Δικεφάλου και στην επόμενη χρονιά και σιγά σιγά να αφήσει την θέση του για τον νεαρό Λύρατζη, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με την αποχώρηση-βόμβα από τον ΠΑΟΚ - Γι' αυτό τον... έφαγε ο Ιβάν - Τι έγινε με Μπαρτσελόνα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags