Facebook Pixel "Εύθραυστος και καταπονημένος - Δεν αντέχουν τα γόνατά του - Κάνει τη διαφορά - «Διώχνει» Φορτούνη"
| 2019-05-07 16:21:00

"Εύθραυστος και καταπονημένος - Δεν αντέχουν τα γόνατά του - Κάνει τη διαφορά - «Διώχνει» Φορτούνη"

του Γιώργου Κτενά
"Εύθραυστος και καταπονημένος - Δεν αντέχουν τα γόνατά του - Κάνει τη διαφορά - «Διώχνει» Φορτούνη"

Aτάκες-φωτιά στο sportdog για κορυφαίο "ερυθρόλευκο" στόχο.

Καταπονημένος από τους τραυματισμούς, που το κορμί και τα γόνατά του δεν αντέχουν να παίζει δύο παιχνίδια την εβδομάδα (και το ένα μάλιστα να είναι για την Ευρώπη), είναι ο Σαμίρ Νασρί σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog ο Νίκος Ρεσπέρης.

Άριστος γνώστης του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο αρχισυντάκτης της Match Money σχολίασε ακόμα ότι αν είναι υγιής ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπορεί να κάνει άνετα τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι πιθανή έλευσή του στον Ολυμπιακό, θα επηρεάσει τον Κώστα Φορτούνη και την παρουσία του στην 11άδα.

Νίκο, ποια είναι η άποψή σου για την καριέρα του Νασρί στη Γουέστ Χαμ;

"Όσο έπαιξε δεν έκανε τίποτα. Εντάξει, προφανώς, έχει την ποιότητα ως παίκτης, αλλά μετά τους τραυματισμούς που τον είχαν ταλαιπωρήσει δεν έχει ούτε την ταχύτητα αλλά ούτε και την έκρηξη που είχε. Για την Αγγλία είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάνει, αλλά το αγγλικό ποδόσφαιρο προφανώς δεν έχει καμιά σχέση με το ελληνικό".



"Εύθραυστος και καταπονημένος"

Η θητεία του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, δηλαδή, δεν ήταν η αναμενόμενη;

"Είχε τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό από την ΟΥΕΦΑ για χρήση απαγορευμένων ουσιών, τον Φεβρουάριο του 2018 όταν έπαιζε ακόμα στην Τουρκία και την Αντάλιασπορ. Τελικά το φθινόπωρο του 2018 πήγε στη Γουέστ Χαμ και ανακοινώθηκε τον Γενάρη του 2019 από τον αγγλικό σύλλογο. Στο μεταξύ τον έβαλαν στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, γιατί ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Αλλά και πάλι έβγαλε προβλήματα, ήταν εύθραυστος". 

Στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μπορεί να κάνει τη διαφορά; Από την άποψη ότι ο Ολυμπιακός κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα.

"Στην Ελλάδα ο υγιής Νασρί κάνει τη διαφορά, δεν το συζητάμε αυτό. Αν είναι στα καλά του, είναι μια χαρά παίκτης. Να παίξει, βέβαια, Κυριακή-Τετάρτη, δεν γίνεται με τίποτα. Δεν αντέχει το κορμί του, τα γόνατά του. Είναι πολύ καταπονημένος από τους τραυματισμούς".

Τέλος, αν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού πώς περιμένεις να αξιοποιηθεί;

"Η λογική λέει ότι θα παίξει πίσω από τον επιθετικό, για να μην έχει πολλά τρεξίματα. Να μη χρειάζεται, δηλαδή, να καλύπτει χώρους κ.λπ., ώστε να βγάλει και την ποιότητά του με την τελική πάσα και την τεχνική του. Δε νομίζω ότι μπορεί να παίξει αλλού, κατά συνέπεια ή θα μετατοπίσει τον Φορτούνη από τη θέση του στην 11άδα ή θα έρθει, αν τελικά έρθει, ως αντι-Φορτούνης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Αυτός "μπαίνει" στον Ολυμπιακό - Σκάνε... μπαμ, "διώχνει" δύο - "Σώζει" τον παικταρά!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags