Facebook Pixel Μανόλο Χιμένεθ: Άφαντος κορυφαίος άσος της ΑΕΚ - "Τελειώνει" με τέτοιες εμφανίσεις - Αυτόν "κάρφωσε" ο Χιμένεθ!
| 2019-05-11 23:21:00

Άφαντος κορυφαίος άσος της ΑΕΚ - "Τελειώνει" με τέτοιες εμφανίσεις - Αυτόν "κάρφωσε" ο Χιμένεθ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Άφαντος κορυφαίος άσος της ΑΕΚ - "Τελειώνει" με τέτοιες εμφανίσεις - Αυτόν "κάρφωσε" ο Χιμένεθ!

Προβληματισμός για top όνομα. Δεν το γυρίζει. Ατάκα-φωτιά.

Μανόλο Χιμένεθ: Η ΑΕΚ έχασε με κάτω τα χέρια τον τρίτο συνεχόμενο τελικό Κυπέλλου, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που το πήρε… σβηστά μέσα στο ΟΑΚΑ και όπως είναι λογικό, η αμφισβήτηση πλέον για το ρόστερ έχει φουντώσει.

Μετά από μία αποτυχημένη χρονιά, όπου η Ένωση τερμάτισε τρίτη στη βαθμολογία και έχασε την κούπα του Κυπέλλου ξανά από τους Θεσσαλονικείς, ο κόσμος… βράζει με συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι απογοήτευσαν στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς.

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι ένας εξ αυτών, καθώς ήταν άφαντος και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, βοήθησε ελάχιστα την ομάδα του και για ακόμα μία φορά φέτος κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ο Κροάτης άσος, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στη δεύτερη του σεζόν στην Ελλάδα, ενώ έχει δημιουργήσει και πάρα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Ο Λιβάγια προφανώς και είναι από τις «κολώνες» της ΑΕΚ, ωστόσο όπως σας έχει αποκαλύψει το sportdog.gr εδώ και καιρό, στην διοίκηση έχουν αποφασίσει ότι εάν έρθει ικανοποιητική πρόταση το καλοκαίρι, τότε θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά για τον παραχωρήσουν. Άλλωστε, με εμφανίσεις όπως στον τελικό του Κυπέλλου, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γυρίσει τος εις βάρος του κλίμα.



Από εκεί και πέρα, ένας ακόμα παίκτης που απογοήτευσε ήταν ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος μάλλον ήταν και ο μοναδικός που… βγήκε στην σέντρα από τον Μανόλο Χιμένεθ μετά τον χαμένο τελικό. Ο Ισπανός αφού τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος, συμπλήρωσε πως: «Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι να μην αφήνουμε τον Κάνιας να κάνει κοντρόλ και σουτ στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου και τον Πέλκα να μπαίνει μόνος του στην περιοχή»!

Ο Σουηδός, που επίσης φέτος κινείται σε ρηχά νερά, ήταν απογοητευτικός στον τελικό, φταίει 100% για το γκολ καθώς ούτε που προλαβαίνει να κοντράρει τον Πέλκα πριν βγάλει την ασίστ, ενώ σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ τον είχε σημαδέψει και δημιουργούσε φάσεις μόνο από την πλευρά του. Λογικό λοιπόν στην Ένωση να… ψάχνονται και για αριστερό μπακ, με δεδομένο πως ο Λόπες έχασε όλη τη σεζόν λόγω του τραυματισμού και τη θέση του κάλυπτε αναγκαστικά ο Μπακάκης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο τρολάρισμα από τους ΠΑΟκτσήδες - Τι φώναζαν στην ΑΕΚ για το πέναλτι και το VAR! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags