Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Αυτό είναι το αστρονομικό συμβόλαιό του στην Αλ Χιλάλ
| 2019-06-28 21:18:00

"Έσκασε" τώρα: Αυτό είναι το αστρονομικό συμβόλαιο για Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ - Γίνεται... Μίδας!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Αυτό είναι το αστρονομικό συμβόλαιο για Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ - Γίνεται... Μίδας!

Απίστευτα χρήματα για τον Ρουμάνο τεχνικό!

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο έμπειρος προπονητής αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο, αφού αποφάσισε να αποδεχθεί δελεαστική πρόταση της Αλ Χιλάλ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Ο αραβικός σύλλογος έσπασε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ρουμάνου από τον ΠΑΟΚ, ύψους δύο εκατ. ευρώ, όμως το ποσό που πραγματικά "ζαλίζει" αφορά τις ετήσιες αποδοχές του.

Όπως αποκαλύπτουν ρεπορτάζ από τη Ρουμανία, ο Λουτσέσκου δέχθηκε πρόταση που ανέρχεται στο "μυθικό" ποσό των 4 εκατ. δολαρίων ετησίως!

"Πριν από την προπόνηση ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την απόφαση του στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εξηγώντας τους ότι είναι αδύνατον να αρνηθεί την συγκεκριμένη πρόταση, άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι ο μισθός θα είναι πραγματικά εντυπωσιακός, 4 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "digisport.ro".

Αυτό σημαίνει πως ο 50χρονος τεχνικός θα λάβει τεράστια αύξηση αποδοχών σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε στον Δικέφαλο, ήτοι περίπου 400.000 ευρώ.

Πάντως, οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν ότι τα χρήματα δεν ήταν το μοναδικό δέλεαρ για τον Λουτσέσκου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι ενδέχεται "να βλέπει την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, εκτός των χρημάτων, ως μια νέα πρόκληση, καθώς γνωρίζει ότι με την κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη σεζόν με τον ΠΑΟΚ έφτασε στο υψηλότερο σημείο".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags