Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Δεν έχει τύχη ο Σολδανο - "Τρώει" Καιπερς ο Ντουρμισαι - Αυτός είναι αρτιστας - Εκπληξη νεαρός Έλληνας
| 2019-06-28 21:36:00

Δεν έχει τύχη ο Σολδάνο - "Τρώει" Κάιπερς ο Ντουρμισάι - Έκπληξη νεαρός Έλληνας - Αρτίστας ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν έχει τύχη ο Σολδάνο - "Τρώει" Κάιπερς ο Ντουρμισάι - Έκπληξη νεαρός Έλληνας - Αρτίστας ο...

Ποιοι ανέβασαν τον Ολυμπιακό και ποιοι... τρέλαναν τον Μαρτίνς

Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Μουδιασμένος και με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί πολωνικού εδάφους, στο 1-1 με τον Πόγκον. Οι Πειραιώτες δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μετά τις αλλαγές στην ανάπαυλα από τον Πέδρο Μαρτίνς η εικόνα βελτιώθηκε και αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση τον Βαλμπουενά, που έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτος, οι «Ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν σε ρηχά νερά, δεν είχαν φαντασία στη δημιουργία, ενώ επιθετικά ήταν αναποτελεσματικοί. Ο Κάιπερς έτρεξε και προσπάθησε, όμως δεν του βγήκαν οι φάσεις, ενώ ο Σολδάνο για ακόμα μία φορά έδειξε εκτός ομάδας. Ο Αργεντινός παρότι έχουν περάσει τόσους μήνες από την παρουσία στην ομάδα, δείχνει ακόμα να μην έχει προσαρμοστεί και εφόσον συνεχίσει έτσι, δύσκολα θα κερδίσει μία θέση στο νέο ρόστερ.

Στο δεύτερο 45λεπτο όμως ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε σημαντικά και αυτό οφείλεται στις αλλαγές του Μαρτίνς και στην εξαιρετική εικόνα των Μπρούνο, Μασούρας, Ντουρμισάι και Ποντένσε. Ο Πορτογάλος για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε την κλάση του, ενώ ο Βραζιλιάνος σε ορισμένες φάσεις έδειξε πως είναι αρτίστας με την μπάλα και ότι μπορεί από μόνος του να δώσει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι.



Η έκπληξη της βραδιάς βέβαια ήταν ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και κάλυψε με άνεση τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ βοήθησε και επιθετικά. Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με σουτ εκτός περιοχής, ενώ δημιούργησε και φάσεις με τα συνεχή ανεβάσματά του από τα δεξιά.

Τέλος, θετικά στοιχεία έδειξε και ο Ντουρμισάι, ο οποίος σε σύγκριση με τους Κάιπερς και Σολδάνο, έδειξε πως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Ο Έλληνας άσος ήταν μέσα στις φάσεις και παρότι δεν βρήκε δίχτυα, είχε ευκαιρίες και σίγουρα έστειλε μήνυμα στον Μαρτίνς όσον αφορά τους φορ που θα έχει στο ρόστερ για την επόμενη σεζόν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΩΡΑ: Στην Θεσσαλονίκη σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου - Τι συμβαίνει; (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags