Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Κίνδυνος ανατροπής με τον Μαροκινό φορ
| 2019-07-05 11:10:00

"Κίνδυνος" στον Ολυμπιακό - Έτσι χάνει τον "κλεισμένο" - Ανατροπή πλάνου - Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Κίνδυνος" στον Ολυμπιακό - Έτσι χάνει τον "κλεισμένο" - Ανατροπή πλάνου - Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς!

Όλα τούμπα; Ποιος είναι... φευγάτος; Σκάει δεύτερο "μπαμ";

Ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι εδώ και περίπου δύο εβδομάδες αυτός που έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον βασικό φορ του Ολυμπιακού, δεδομένο. Ότι η διαπραγμάτευση με τον 32χρονο Μαροκινό ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη, επίσης. Πλέον όμως, όπως άλλωστε αποτυπώνεται και από το σύνολο των σημερινών ρεπορτάζ των "ερυθρόλευκων", ο Ελ Αραμπί ολοένα και πλησιάζει στο λιμάνι.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί -ακόμη τουλάχιστον-τελειωμένη η υπόθεσή του, ωστόσο όπως παραδέχονται και από τον Ολυμπιακό, οι συζητήσεις με τον Αφρικανό επιθετικό είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της... ανατροπής, γιατί πολύ απλά ο Ελ Αραμπί έχει αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και ανά πάσα στιγμή μπορεί να του γίνει μια καλύτερη πρόταση, ο ίδιος εξ αρχής στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων" έδινε την εντύπωση πως δεν βιάζεται να αποφασίσει, ωστόσο ο Ολυμπιακός φέρεται τουλάχιστον με τον αμεσότερο ανταγωνισμό (βλ. Τραμπζονσπόρ) να έχει πάρει το προβάδισμα.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση του Μαροκινού επιθετικού φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Τόσο... τελική που ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να προκύψουν οριστικές εξελίξεις. Αλλωστε, στον Ολυμπιακό, ήθελαν να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τον νέο του επιθετικό ως τα παιχνίδια με την Πλζεν.

Οπως όλα δείχνουν λοιπόν ο ερχομός του Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει... δρομολογηθεί, προσεκτικά βέβαια μέχρι να τελειώσει οριστικά, αφού επαναλαμβάνουμε ο Μαροκινός (και οι εκπρόσωποί του) έχουν τη φήμη των πολύ σκληρών διαπραγματευτών και των καθόλου... αβανταδόρων.

Το δεύτερο που πρέπει να σημειωθεί -και εδώ πρόκειται για μια δικαίωση των όσων έχουμε αναφέρει πολύ νωρίτερα στο συγκεκριμένο θέμα στο sportdog- είναι πως ολοένα και περισσότερο ωριμάζει η σκέψη στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να αποκτηθεί και δεύτερος επιθετικός μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Σολδάνο, Κάιπερς προφανώς δεν απολαμβάνουν εμπιστοσύνης, ο Γκερέρο μοιάζει και συμπεριφέρεται στην προετοιμασία ως φευγάτος, οπότε πέραν του (άπειρου σε κορυφαίο επίπεδο) Ντουρμισάι, άλλη αξιόπιστη εναλλακτική ο Μαρτίνς δεν διαθέτει. Οπότε, μοιραία, προκύπτει θέμα και για έναν ακόμη επιθετικό, κάτι που όμως δεν αναμένεται να προχωρήσει άμεσα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι’ αυτόν θα πάνε αεροδρόμιο - Απίστευτη επιστροφή στον Ολυμπιακό - Top όνομα, είναι γκολτζής

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags