Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Κέρδισε πόντους παραμονής ο Ισπανός - Κάνει δίδυμο με Ελ Αραμπί;;
| 2019-07-05 20:36:00

Τους τρέλανε ο... τελειωμένος - Ακυρώνει μεταγραφή - "Φωτιές" με Ελ Αραμπί - Αυτός μπαίνει "σφήνα"

του Παναγιώτη Νικολάου
Τους τρέλανε ο... τελειωμένος - Ακυρώνει μεταγραφή - "Φωτιές" με Ελ Αραμπί - Αυτός μπαίνει "σφήνα"

Έκλεισε στόματα, σούπερ δίδυμο. Φοβερή δικαίωση Μαρτίνς.

Ολυμπιακός - Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήραν μια γεύση από την ομάδα που θέλει να χτίσει ο Πέδρο Μαρτίνς τη νέα σεζόν, με τους Πειραιώτες να αποδίδουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και να διαλύουν με 5-0 τη Γιαγκελόνια.

Την παράσταση έκλεψαν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και ο Γιώργος Μασούρας, δύο παίκτες που δίνουν σκληρή μάχη για να κρατήσουν τις θέσεις τους σε ένα ρόστερ γεμάτο με λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Ισπανός έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, καθώς μετά το γκολ του στο προηγούμενο φιλικό με τη Λέγκια Γκντανσκ, σήμερα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Τέτοιες εμφανίσεις δίνουν πόντους στον Ισπανό, ο οποίος θεωρείται «φευγάτος», όμως σήμερα ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Εάν συνεχίσει έτσι ο Γκερέρο, έχει τη δυνατότητα όχι απλά να… γυρίσει το χαρτί, αλλά ακόμα να «ακυρώσει» την έξτρα μεταγραφή επιθετικού που ψάχνουν οι Πειραιώτες. Άλλωστε, δεν είναι κλασικός σέντερ φορ και με την έφεσή του να κινείται περιφερειακά, θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανικό δίδυμο με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Όσο για τον Μασούρα, τα… κουκιά είναι μετρημένα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πληθώρα εξτρέμ (Βαλμπουενά, Σουντανί, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλο, Μπρούνο) και ο Έλληνας διεθνής πρέπει να τα δώσει όλα για να χωρέσει στα βασικά πλάνα του προπονητή.

Ο Μαρτίνς, πάντως, έχει αποδείξει από πέρυσι ότι τον πιστεύει, δίνοντάς του φανέλα βασικού. Εννοείται πως τον υπολογίζει και ο Μασούρας μέχρι στιγμής τον δικαιώνει με την παρουσία του στην προετοιμασία με αποκορύφωμα τη σημερινή εμφάνιση, με δύο ασίστ και συνολικά εξαιρετική εικόνα. Στο χέρι του είναι να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες, που σίγουρα θα έχει, και να παραμείνει ο… αγαπημένος του Μαρτίνς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάθηκε οριστικά ο παικταράς - Πήγε για τρελό "μπαμ" ο Ολυμπιακός - Ποιος τον... έκλεψε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags