Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντανιέλε Βέρντε: Δεν κάνει πίσω ο Μελισσανίδης, Καρντάμπια με... λιγότερα
| 2019-07-10 10:29:00

Δεν κάνει πίσω ο Μελισσανίδης - Έτσι χάνει τον παικταρά; - Πάει σε... τελειωμένο - Λιγότερα λεφτά!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δεν κάνει πίσω ο Μελισσανίδης - Έτσι χάνει τον παικταρά; - Πάει σε... τελειωμένο - Λιγότερα λεφτά!

Σκούρα τα πράγματα για κορυφαίο στόχο. Τι ισχύει με παλιά "καψούρα";

Επισήμως, η ΑΕΚ έχει δώσει όλο της το βάρος στην... οριστικοποίηση του deal με την πλευρά του Ντανιέλε Βέρντε, προκειμένου ο Ιταλός να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Η εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί, όπως αναλύσαμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, αφορά τα χρήματα που είχε υποσχεθεί η Ένωση στους ατζέντηδες του παίκτη σε περίπτωση που πετυχαίναν επικερδή για την ελληνική ομάδα συμφωνία με τη Ρόμα.

Δεν έγινε, οι "κιτρινόμαυροι" δεν αναγνωρίζουν τη συμβολή τους, δεν προσφέρουν τα έξτρα χρήματα, που αυτοί εξακολουθούν να ζητάνε και προφανώς, καθυστερούν την ολοκλήρωση του deal, ανεξαρτήτως του τι θέλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής (ο οποίος προφανώς συμμερίζεται τις αιτιάσεις των ατζέντηδων του).

Ανεπισήμως, εξυπακούεται πως εξετάζονται και δουλεύονται παράλληλα και άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών, προκειμένου η ΑΕΚ να είναι έτοιμη αν και εφόσον δεν βρεθεί άκρη, άμεσα και δεν ξεμπλέξει το θέμα του Ντανιέλε Βέρντε.

Στην κορυφή αυτής της λίστας, ο Φέντε Καρντάμπια. Και αυτός παλιός γνωστός, χωρίς όμως οι συνθήκες στο παρελθόν να επέτρεψαν κάτι περισσότερο από... φλερτάκια.

Πλέον όμως, οι συνθήκες έχουν... ωριμάσει. Η αδυναμία της Ντεπορτίβο να κερδίσει την άνοδο της στην Πριμέρα έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο θέμα πώλησης των ποδοσφαιριστών που έχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια στους Γαλιθιάνους. Και ο Αργεντινός είναι ένας εξ αυτών (εισπράττει περίπου 900.000 ευρώ ετησίως). Έχει τρία χρόνια ακόμη συμβόλαιο, αλλά η Ντεπορτίβο τον έχει βάλει -επισήμως- στην transfer list, κάτι που δείχνει και τις... διαθέσεις του συλλόγου για να συζητήσει το οτιδήποτε. 

Τοπικά media στη Γαλικία έκαναν λόγο χθες για πλήρη συμφωνία της ελληνικής ομάδας με τον 26χρονο εξτρέμ. Επαναλαμβάνουμε, επισήμως, από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζεται πως η προτεραιότητα παραμένει ο άσος της Ρόμα. Αλλά προφανώς και οι Γαλιθιάνοι δεν τα βγάζουν από την... κοιλιά τους.

Και ούτε, όπως λέγεται εντός του ελληνικού συλλόγου δεν είναι τυχαίο αυτό που ακούγεται, πως δηλαδή όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, το να στραφεί η Ένωση στον Καρντάμπια σίγουρα θα είναι και... οικονομικότερο για τα ταμεία της ΠΑΕ, αφού -πάντα όπως εκτιμάται- το συνολικό "πακέτο" που θα απαιτηθεί θα είναι σαφώς μικρότερο από τα 3,5 εκατ. ευρώ που θα κοστίσει (συνολικές απολαβές ποδοσφαιριστή και ποσό που έχει συμφωνηθεί -1 εκατ. ευρώ- με τη Ρόμα) η αγορά του Ιταλού…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags