Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα ανέχεται όλα ο Μελισσανίδης για Βέρντε, φήμες για "αρπαγή" Ολιβέιρα
| 2019-07-11 10:41:00

Δεν το έχει ξανακάνει ο Τίγρης, τα ανέχεται όλα για τον παικταρά - Φήμη "κλοπής" από ελληνική ομάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δεν το έχει ξανακάνει ο Τίγρης, τα ανέχεται όλα για τον παικταρά - Φήμη "κλοπής" από ελληνική ομάδα!

Κόντρα στην τακτική της η ΑΕΚ. Πότε ρίχνει "άκυρο". Γιατί... τρέμει;

Βλέποντας μόνο και μόνο το πρωτοσέλιδο της πάντα εξαιρετικά ενημερωμένης σε θέματα ΑΕΚ, "Ώρας" και αναλογιζόμενοι πως βρισκόμαστε καταμεσής της μεταγραφικής περιόδου, τότε μάλλον η τροπή που φαίνονταν πως έπαιρναν τα θέματα των δύο μεγάλων μεταγραφικών στόχων της Ένωσης, δεν είναι καλή.

Ένα μικρό, μικρό "χτύπημα" λοιπόν υπάρχει στο πρωτοσέλιδο της καλής εφημερίδας, με το οποίο ουσιαστικά επιβεβαιώνεται αυτό που τουλάχιστον δύο μέρες ξεχωρίζει στον ορίζοντα και θέλει σοβαρή εμπλοκή στην υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε και παράταση στην καθυστέρηση της απάντησης του Νέλσον Ολιβέιρα.

Για τον Βέρντε, το θέμα με την καταβολή της προμήθειας των ατζέντηδων του ποδοσφαιριστή, μοιάζει αξεπέραστο. Και παράλληλα, ικανό από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής φαίνεται -όπως είχαμε καταγράψει και από χθες- να συμφωνεί με τις αξιώσεις των εκπροσώπων του - να οδηγήσει σε ναυάγιο, ξεπερνώντας και τις πιέσεις της Ρόμα (η οποία έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ) και προφανώς πλέον αναιρώντας την όποια συμφωνία προϋπήρχε μεταξύ της ελληνικής ομάδας και του ποδοσφαιριστή. 

Η ΑΕΚ, επισήμως όπως αναφέραμε και χθες, φέρεται να προσπαθεί για να βρεθεί η "χρυσή" τομή στην εν λόγω υπόθεση. Ίσως μάλιστα και... παραδόξως, αν αναλογιστεί κανείς τη μεταγραφική τακτική του συλλόγου (και του διοικητικού της ηγέτη) σε ανάλογα... καπρίτσια στο παρελθόν. Σπάνια έχει επιδειχτεί τέτοια "υπομονή", στα όρια της ανοχής και σπάνια η Ένωση συζητάει όταν διαπιστώνει αδιαλλαξία.

Για πόσο θα το κάνει ακόμη; Εκτιμάται πως θα τραβήξει ως το Σαββατοκύριακο, οπότε και είναι το οριστικό deadline για "διαλεύκανση" της υπόθεσης, ωστόσο ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές εντός του συλλόγου για άμεση ολοκλήρωση της αγοράς της υπ’ αριθμόν ένα εναλλακτικής του Βέρντε, του Φέντε Καρντάμπια από την Ντεπορτίβο. 

Όσο για τον Ολιβέιρα; Διαρρέεται πλέον και από τους "κιτρινόμαυρους" πως η παρελκυστική τακτική που ακολουθεί ο Πορτογάλος φορ δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτή (παρότι υπάρχει το περιθώριο στη συγκεκριμένη θέση η Ένωση να περιμένει για όσο χρειαστεί - κυρίως ελέω Λιβάγια, η παρουσία του οποίου στην προετοιμασία μετατράπηκε σε βασικό θέμα της σημερινής ΩΡΑΣ…), οπότε και αυτός θα πρέπει να περιμένει -αν δεν έχει ήδη λάβει-συγκεκριμένο deadline προκειμένου να δώσει την οριστική του απάντηση. Και αυτό ενώ φουντώνουν οι φήμες πως υπάρχουν και άλλοι, από Ελλάδα, που τον... γλυκοκοιτάνε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags