Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: "Βγάζει μάτια" στην Ολλανδία και φέρνει εκατομμύρια στον ΠΑΟ – Έδειξε τον... δρόμο στον ΠΑΟΚ!
| 2019-07-22 22:23:00

"Βγάζει μάτια" στην Ολλανδία και φέρνει εκατομμύρια στον ΠΑΟ – Έδειξε τον... δρόμο στον ΠΑΟΚ!

του Νίκου Στεργίου
"Βγάζει μάτια" στην Ολλανδία και φέρνει εκατομμύρια στον ΠΑΟ – Έδειξε τον... δρόμο στον ΠΑΟΚ!

Τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι ο Δώνης.

Παναθηναϊκός - Τάσος Χατζηγιοβάνης: Άριστα 10 πήρε ο Παναθηναϊκός και στο δεύτερο πολύ δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του, καθώς μετά τη νίκη του κόντρα στη Φέγενορντ (3-0), ήρθε και η εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 2-1 κόντρα στον Άγιαξ.

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την... 11αδα των βασικών του που τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στην πιο έτοιμη ομάδα του «Αίαντα» και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το πλάνο που θα πρέπει να δουλέψει μέχρι την έναρξη της Super League σε ένα μ. Οι Πράσινοι ήταν εξαιρετικοί από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, είχαν γρήγορες μεταβιβάσεις και απέδειξαν ότι ξέρουν να παίζουν πολύ σωστά στις αντεπιθέσεις, δείχνοντας έτσι και τον δρόμο στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τους Ολλανδούς για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Ο Δικέφαλος θα πρέπει να δώσει χώρους και σίγουρα ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από την τακτική που ακολούθησε ο κόουτς του Τριφυλλιού, η οποία και... πλήγωσε τους αντιπάλους του.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟ είχε κάποια προβλήματα ανασταλτικά, καθώς δεν βοήθησε ιδιαίτερα το κέντρο στην... αναχαίτιση των επιθέσεων του Άγιαξ, ενώ οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Διούδης σε πολλές φάσεις δεν είχαν και την καλύτερη συνεργασία.

Φυσικά, αυτός που ξεχώρισε ήταν για ακόμα ένα ματς ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (είχε βρει δίχτυα και με την Φέγενορντ), είχε τρεξίματα και «απασχόλησε» αρκετά για 60 λεπτά που αγωνίστηκε την άμυνα του Άγιαξ. Ο Ιταλός κόντρα σε δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους, έδειξε την κλάση του και την ικανότητά του στο σκοράρισμα, στέλνοντας... μήνυμα σε όσες ομάδες τον παρακολουθούν ακόμα και τώρα. Άλλωστε, μόλις πριν από λίγες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία επικείμενη πρόταση από ομάδα της Τουρκίας, ενδεχόμενο που ίσως και να μη... χάλαγε τους Πράσινους. Θα ήθελαν να πουλήσουν τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, αν και φαίνεται φέτος να έχει «δέσει» ακόμα καλύτερα (πέρυσι δεν έκανε προετοιμασία) με συνέπεια να έχει δώσει λύσεις και στο τεράστιο πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας στο σκοράρισμα που εμφάνισε πέρυσι το Τριφύλλι.



Σε αυτή την εξέλιξη βοηθάει αρκετά μέχρι στιγμής και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος και κόντρα στον Άγιαξ ήταν πολύ καλός, βγάζοντας μάλιστα και την ασίστ στο γκολ του Μακέντα. Ο Έλληνας άσος πάντως δύσκολα θα συνεχίσει στο Τριφύλλι και οι εμφανίσεις του σαν αυτή κόντρα στους Ολλανδούς, σίγουρα βοηθούν να έρθει μία καλή πρόταση που ψάχνει ο ατζέντης του και περιμένουν στον σύλλογο.

Άλλωστε, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών είναι σημαντική. Με το συμβόλαιο, μάλιστα, να λήγει το 2020 οι Πράσινοι θα ήθελαν να τον πουλήσουν φέτος και να μην τον χάσουν τζάμπα, οπότε η σημερινή του εικόνα, δεν αποκλείεται να... τραβήξει εκ νέου το ενδιαφέρον όσων τον παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο τι συνέβη με Σπανούλη και Παναθηναϊκό - Θα... τρελαθούν στο Λιμάνι!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags