Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός ήταν όλα τα λεφτά - "Όργια" με Χατζηθεοδωρίδη - Τι έδειξε ο Μολό - "Ντύθηκε" Μακέντα
| 2019-08-10 22:36:00

Αυτός ήταν όλα τα λεφτά - "Όργια" με Χατζηθεοδωρίδη - Τι έδειξε ο Μολό - "Ντύθηκε" Μακέντα

του Νίκου Στεργίου
Αυτός ήταν όλα τα λεφτά - "Όργια" με Χατζηθεοδωρίδη - Τι έδειξε ο Μολό - "Ντύθηκε" Μακέντα

Μεγάλη δικαίωση Δώνη, "φωτιές" στα δεξιά, "βράχος" Νούνες.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Μπεσίκτας, σε ένα ματς από το οποίο ο Γιώργος Δώνης έβγαλε ουκ ολίγα χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά θετικά και άλλα αρνητικά.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σίγουρα αισθάνεται δικαιωμένος βλέποντας τα όσα παρουσίασε στο ματς ο Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο νεοαποκτηθείς μέσος ήταν… όλα τα λεφτά για το Τριφύλλι, όντας με διαφορά ο κορυφαίος της ομάδας του. Κινητικός, δραστήριος και με τρομερή κάθετη πάσα, ο Νορβηγός έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο γκολ και θα είχε ακόμα δύο εάν οι διαιτητές μετρούσαν το γκολ του Μακέντα στο 43’ και ο Ιταλός δεν έχανε τετ α τετ στο 48’

Αξιοσημείωτη και η χημεία που έδειξε να έχει με τον εξίσου κινητικό, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, αφού οι δύο τους έβγαλαν εντυπωσιακές συνεργασίες από τη δεξιά πλευρά.

Στα δεξιά αγωνίστηκε και ο έτερος νεοαποκτηθείς, ο Γιοάν Μολό, που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γάλλος άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια, καθώς ήταν αρκετά δραστήριος και δεν φοβήθηκε να πάρει πρωτοβουλίες. Είχε ως επί το πλείστον ημιτελείς ενέργειες, αλλά δείχνει πως έχει την ποιότητα να βοηθήσει όταν θα είναι έτοιμος.

Πάντως, τα βλέμματα πάνω του τράβηξε ο Χρήστος Δώνης, που… ντύθηκε Μακέντα και σκόραρε δύο γκολ, τη στιγμή που ο Ιταλός δεν έβρισκε δίχτυα με τίποτα. Ο Έλληνας άσος παρουσιάστηκε μέτριος σε ρόλο αμυντικού χαφ στο πρώτο μέρος, όμως… μεταμορφώθηκε σε άλλο παίκτη όταν προωθήθηκε σε ρόλο «οκταριού» στο δεύτερο 45λεπτο.

Τέλος, ειδική μνεία πρέπει να γίνει σε ακόμα μια επιλογή του Γιώργου Δώνη, τον Ζοάο Νούνες. Και αυτό γιατί η προβληματική στο πρώτο ημίχρονο άμυνα του Παναθηναϊκού «έδεσε» και βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο, όταν ο Πορτογάλος πήρε τη θέση του Κολοβέτσιου. Μάλιστα, παραλίγο να βγάλει ασίστ με φοβερή μπαλιά, αλλά ο Μακέντα αστόχησε σε νέο τετ α τετ στο 55’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αυτό ήταν! Toν "έφαγε" ο Δώνης - "Τέλος" Έλληνας άσος από τον ΠΑΟ - Το σκέφτηκε καλά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags