Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Και τώρα η... βόμβα της χρονιάς από Μαρινάκη - Φέρνει αντι-Φορτούνη καλύτερο από Βαλμπουενά!
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-27 23:17:00

Και τώρα η... βόμβα της χρονιάς από Μαρινάκη - Φέρνει αντι-Φορτούνη καλύτερο από Βαλμπουενά!

του Παναγιώτη Νικολάου
Και τώρα η... βόμβα της χρονιάς από Μαρινάκη - Φέρνει αντι-Φορτούνη καλύτερο από Βαλμπουενά!

Φουντώνουν οι φήμες για τεράστιο όνομα. Ποιος Μπεν Αρφά...

Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Στα... αστέρια του Champions League επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά από τρεις προκριματικούς γύρους απέκλεισε διαδοχικά τις Πλζεν, Μπασάκσεχίρ και Κράσνονταρ και βρίσκεται μαζί με τα μεγαθήρια της Ευρώπης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η τεράστια αυτή επιτυχία του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών του, φέρνει και τρομερά έσοδα στην ομάδα του Πειραιά, καθώς όπως διαβάσατε και σχετικό θέμα του sportdog, στα ταμεία του συλλόγου θα μπουν περισσότερα από 30 ίσως και 35 εκατομμύρια ευρώ!

Τα χρήματα είναι πάρα πολλά και σαφώς θα βοηθήσουν ώστε να βγει εύκολα η σεζόν, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να... σπρώξει ένα σημαντικό ποσό στην αγορά για να κάνει μία ή δύο δυνατές μεταγραφές τα επόμενα 24ώρα. Στο λιμάνι ψάχνουν κυρίως για έναν αντι-Φορτούνη και εδώ και μέρες, έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους μετά το πρώτο ματς με τους Ρώσους στο Καραϊσκάκη, έχουν κάνει πολλές επαφές με παίκτες σε όλη την Ευρώπη.



Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα, το οποίο να είναι το... φαβορί, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Ολυμπιακό θέλουν να κάνουν ένα «μπαμ» που όχι μόνο θα τους ανεβάσει επίπεδο, αλλά θα συζητάει κι όλη η Ευρώπη. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες έχουν εντοπίσει τον «εκλεκτό» και συζητάνε μαζί του εδώ και μέρες και περίμεναν το ματς με την Κράσνονταρ για να τρέξουν τις εξελίξεις.

Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη το όνομα έχει κρατηθεί μυστικό, καθώς θέλει να είναι το... δώρο του στον κόσμο, όπως συνέβη πέρυσι με τον Γιάγια Τουρέ, όμως πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα κάνει μεγαλύτερη αίσθηση από τον Ματιέ Βαλμπουενά. Κι επειδή πολλοί συνδέουν τις πληροφορίες αυτές με τον Μπεν Αρφά, άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, σημείωναν πως θα είναι καλύτερός του!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στα social media - Έκανε follow τον Ολυμπιακό και οι φήμες οργιάζουν ότι έρχεται Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags