Facebook Pixel Sportdog.gr | Ματσάρα στην Ισπανία με σούπερ απόδοση – Τα γκολ θα… πέσουν βροχή και θα πληρώσουν καλά!
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-27 17:37:00

Ματσάρα στην Ισπανία με σούπερ απόδοση – Τα γκολ θα… πέσουν βροχή και θα πληρώσουν καλά!

Sportdog Team
Ματσάρα στην Ισπανία με σούπερ απόδοση – Τα γκολ θα… πέσουν βροχή και θα πληρώσουν καλά!

Με μία εξαιρετική αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της La Liga.

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Μπέτις, με τις δύο ομάδες να έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής από οκτώ βαθμούς και να βρίσκονται στην 8η θέση.

Η Βιγιαριεάλ προέρχεται από την ήττα το βράδυ της Τρίτης στην εμβόλιμη αγωνιστική με 2-1 στο «Καμπ Νου», κόντρα σε μία Μπαρτσελόνα που έπαιζε με το… μαχαίρι στα δόντια, αφού σε περίπτωση αποτυχίας θα είχε τρομερά προβλήματα. Το «κίτρινο υποβρύχιο» πάντως αν και βρέθηκε να χάνει 2-0, μείωσε με μία γκολάρα του Καθόρλα και κυνήγησε την έκπληξη από εκεί και πέρα μέχρι το 90’. Μέχρι τώρα λοιπόν έχει σκοράρει σε όλα της τα φετινά παιχνίδια, 4/6 ήταν goal-goal και 5/6 over 2.5. Παραμένει αήττητη στην έδρα της με ρεκόρ 1-2-0.

Η Μπέτις από την πλευρά της κατάφερε, έστω και με άγχος, να πανηγυρίσει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς την Τρίτη επικράτησε με ανατροπή 3-1 εντός της Λεβάντε η οποία προηγήθηκε μόλις στο 7’. Αυτή τη φορά η ομάδα του κόουτς Ρουμπί περιόρισε τα λάθη της, έβγαλε τρομερά τρεξίματα και κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να συμπληρώσει τέσσερα ματς αήττητη. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 0-1-1, τα 5/6 φετινά της παιχνίδια ήταν goal-goal και 4/6 over 2.5!

Πρόκειται για δύο ομάδες με τρομερό ταλέντο στην επίθεση, αλλά και φοβερά κενά στην άμυνα. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε ως πρώτη μας επιλογή το goal-goal, ενώ όποιος θέλει να ανεβάσει την απόδοση, αξίζει και το goal-goal και over 2.5.

Εκτίμηση: goal-goal (1.60)

Fun Bet: goal-goal και over 2.5 (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags