Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Όλα τα γκολ και οι αμφισβητούμενες αποφάσεις με VAR (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-09-29 21:38:00

Τα γκολ της ματσάρας και ο χαμός με το VAR – Η απόφαση Σιδηρόπουλου που έβαλε… φωτιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα γκολ της ματσάρας και ο χαμός με το VAR – Η απόφαση Σιδηρόπουλου που έβαλε… φωτιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διαιτησία στο επίκεντρο μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ένα… τρελό ντέρμπι με φάσεις που θα συζητώνται για πολύ καιρό διεξήθχη στο ΟΑΚΑ, όπου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν με γκολ του Σφιντέρσκι στο 16’, ενώ στο 25’ είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όμως ο Μπίσεσβαρ αστόχησε σε πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε εντελώς διαφορετική εξέλιξη, με την ΑΕΚ να μπαίνει δυνατά και να ισοφαρίζει στο 54’ με κοντινή προβολή του Τσιγκρίνσκι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λιβάγια.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και «πάγωσε» ξανά το ΟΑΚΑ, με τον Σφιντέρσκι να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ στο 58’ και να δίνει ξανά το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το ματς… άναψε για τα καλά, με τους προβολείς να μην πέφτουν μόνο στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους διαιτητές λόγω δύο φάσεων που θα συζητηθούν.

Στο 63’ ο Ελβετός διαιτητής Κλόσνερ συμβουλεύτηκε το VAR και ακύρωσε γκολ της ΑΕΚ, υποδεικνύοντας τον Μάνταλο σε θέση οφσάιντ. Το στοιχείο, ωστόσο, που «φούντωσε» τις συζητήσεις για τη φάση είναι πως στο βάθος υπήρχε ο Λημνιός, ο οποίος δεν φαίνεται καθαρά στο πλάνο με αποτέλεσμα να μην είναι ξεκάθαρο το αν καλύπτει τον Μάνταλο ή όχι!

Η Ένωση βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 79’, με τον Ντέλετιτς να κάνει το τελικό 2-2 από κοντά. Παρ’ όλα αυτά, η φάση προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις γιατί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται πως υπάρχει φάουλ του Κρίστιτσιτς στον Αουγκούστο στην αρχή της φάσης.

Ο Κλόσνερ δεν κοίταξε το ριπλέι, αντιθέτως άκουσε την εισήγηση του υπευθύνου διαιτητή VAR, Τάσου Σιδηρόπουλου, και μέτρησε κανονικά το γκολ!

Δείτε τις φάσεις στα παρακάτω βίντεο:

Το 0-1 του Σφιντέρσκι

Το χαμένο πέναλτι του Μπίσεσβαρ

Το 1-1 του Τσιγκρίνσκι

Το 1-2 του Σφιντέρσκι

Το ακυρωθέν γκολ του Μάνταλου

Το 2-2 του Ντέλετιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags