Facebook Pixel Sportdog.gr | Θηρίο σε κλουβί ο Μακέντα - "Σφίγγει" τα δόντια και... τρέχει για Ατρόμητο - Επιστρέφουν οι...
| 2019-10-15 10:42:00

Θηρίο σε κλουβί ο Μακέντα - "Σφίγγει" τα δόντια και... τρέχει για Ατρόμητο - Επιστρέφουν οι...

Sportdog Team
Θηρίο σε κλουβί ο Μακέντα - "Σφίγγει" τα δόντια και... τρέχει για Ατρόμητο - Επιστρέφουν οι...

Μειώνονται τα προβλήματα στους Πράσινους. 

Superleague: Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει μεγάλες πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι οι ενοχλήσεις στη μέση του έχουν υποχωρήσει αρκετά.

Έτσι αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, αν και το επικρατέστερο σενάριο είναι να βρίσκεται στον πάγκο και να βοηθήσει ως αλλαγή, με τον ίδιο όμως να θέλει πολύ να αγωνιστεί.

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεση του  τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, που ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του, ενώ σήμερα θα μπει ξανά στις προπονήσεις ο Ζοάο Νούνες και από αύριο επιστρέφει στο Κορωπί ο Γιοάν Μολό, που πήγε στο Παρίσι με άδεια για προσωπικό πρόβλημα.

Εκτός αποστολής θα βρίσκεται ο Ούφε Μπεκ που τραυματίστηκε για τέταρτη φορά στο πολύ σύντομα διάστημα ενώ ανέτοιμος ακόμη κρίνεται ο Φάουστο. Η τεχνική ηγεσία περιμένει να δει και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει από την Εθνική ο Δημήτρης Κουρμπέλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags